Субота, 18/Травня/2024, 22:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Жовтень » 24 » 243-й день. 9-й місяць. Попереду важкі випробування, які будемо сподіватися сформують нову управлінську еліту
243-й день. 9-й місяць. Попереду важкі випробування, які будемо сподіватися сформують нову управлінську еліту
11:33
243-й день. 9-й місяць.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Після дощової неділі, але не надто холодної, в понеділок зранку неочікувано в Чернігові яскраво світило сонечко.
Після дощової неділі, але не надто холодної, в понеділок зранку неочікувано в Чернігові яскраво світило сонечко.
Отже, з початком опалювального сезону можна й потерпіти...

До речі, затягування з початком опалювального сезону, незважаючи на заклики влади до тотальної економії електроенергії (до речі, Чернігівщина - у лідерах по економії), збільшує споживання електроенергії населенням на обігрів помешкань.

Водночас, після попередніх двох жахливих понеділків 10 і 17 жовтня, не було повітряної тривоги.
Натомість, ворог весь тиждень терористичними обстрілами ракетами і іранськими дронами нищив енергетичну інфраструктуру України. Зокрема, у суботу без світла залишилися доволі населених пунктів, зокрема, найбільше у Волинській і Хмельницькій областях.

Можливо відмова від масованого чергового понеділкового удару напряму пов'язана з тим, що напередодні, 23 жовтня, за повідомленням Укрінформ, міністр оборони РФІї Сергій Шойгу провів телефонні переговори з міністрами оборони Франції Себастьєном Лекорню, Туреччини Хулусі Акаром і Великої Британії Беном Воллесом, під час яких "висловив стурбованість у зв'язку з нібито можливим застосуванням Україною "брудної бомби".

Крім того, майже весь тиждень інформаційний простір був "забруднений" повідомленнями про замінування ворогом греблі і агрегатів Каховської ГЕС, а також евакуацією з Правобіжжя Дніпра цівільного населення одночасно з ротацією найбоєздатніших підрозділів збройних сил РФії ЧМобікамі.

Московські комуно-нацистські терористи явно шукають можливість зупинити неминучий наступ Сил оборони України шляхом створення "переговорної ситуації" будь-яким способом, зокрема, і використанням "брудної" ядерної бомби.

За перебриком переконалися, що погіршення економічної ситуації у Світі посилює популістичні настрої (у ХХ ст. - комуністичні) в розвинутих країнах, зокрема, у Великій Британії консерваторці Ліз Трасс вдалося протриматися на посаді прем'єр-міністра тільки 45 днів. Це найкоротший термін перебування на посаді прем'єр-міністра Великобританії.

Більш того, в США на хвилі популістських трампістських гасел після виборів 8 листопада Світ може побачити республіканську більшість в Конгресі.

Натомість, комуністичний Китай випромінює сталінісько-маоістську стабільність. ХХ-й з'їзд КПК на третій 5-річний термін обрав мудрого і незаманного товариша Сі.

Ворог явно спрямовує свої тероритестичні дії на дестабілізацію енергетичної ситуації в Україні і провокування нового потоку біженців з України, щоб ще більше погіршити економічну ситуацію в Європі.

Попереду важкі випробування, які будемо сподіватися сформують нову управлінську еліту країни і Світу, замість, старої для якої або "... наш адрес ні домі і нє уліца. Наш адрес - Савєський Саюз" або ЄС чи весь Світ.

В першу чергу це стосується силових структур, які повинні працювати на Український народ, а не бути інструментом перезкомуніздення власності від бугуслаєвих до коломойських, від "червоних" директорів-прихватизаторів до глобалістської мафії.

Нехай наші Герої не вмирають, а вмирають - вороги!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 201 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024