Неділя, 19/Травня/2024, 00:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Листопад » 7 » 257-й день. Ворог розраховує на паніку і нову, ще більшу хвилю біженців
257-й день. Ворог розраховує на паніку і нову, ще більшу хвилю біженців
16:02
257-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Вперше з 10 жовтня похмурий понеділковий ранок почався без повітряної тривоги і масованого ракетно-дронового обстрілу критичної енергетичної інфраструктури. Можливо на Московії святкували 105-річницю більшовицького Жовтневого перевороту у Петрограді. Адже мумія вождя всесвітньої пролетарської революції Лєніна досі знаходиться в мавзолеї на Червоній площі в Москві, як і його учня товариша Мао - на площі Тяньаймень у Пекині.

Не виключено, що ворог просто очікує нову партії ракет, дронів іншої зброї з дружнього Ірану чи Північної Кореї або готує "подарунок" до парламентських виборів 8 листопада у США.

Нажаль, за словами Другого Президета України, попередні обстріли ворогом критичної енергоструктури вже знеструмили 4,5 мільйонів споживачів в Україні.
Від цього страждає цивільне населення, промислове виробництво і сільське господарство, а особливо ІТ-ішники та криптовалютники.

Не дивно, що у неділю київський міський голова звернувся до трьох мільйонів мешканців столиці, з яких 350 тисяч внутрішньопереміщені особи, з пропозицією бути готовими до евакуації в інші регіони країни, бо заплановані 1000 пунктів обігріву в місті неспроможні забезпечити виживання такої кількості людей в разі подальшого руйнування ворогом критичної інфраструктури.
Адже за відсутності електричного живлення і газу мешканці хмарочосів заввишки 6-ти поверхів стають повними заручниками зимової стихії.
Недарма в Європі, яка пережила руйнації під час Другої Світової війни, у містах для житла не будують хмарочосів.

Але це питання до української керівної еліти, яка перетворила столицю у висотний мегаполіс, на зразок комуно-імперської Москви, замість створення середнього класу через розвиток усіх регіонів країни, в першу чергу, фермерських господарств і невеликих містечок. Немає сумнівів, що ворог продовжить нищити об'єкти забезпечення життєдіяльності міст, бо розраховує на паніку і нову, ще більшу хвилю біженців з України.

Водночас, наші союзники добре розуміють, що у разі загострення ситуації з критичною інфраструктурою, особливо у великих містах України біженцями можуть стати щонайменше 10-12 мільйонів українців, які вже знають дорогу у Європу і, навіть, дехто родичів і близьких, які опинилися там після 24 лютого.

Тому варто розраховувати на суттєву допомогу для виживання в зимовий період від наших союзників, а всім "гарадським" українціям, особливо в другому іі третьому поколіннях, добре підготуватися до зимових випробувань, і, впершу чергу, завчасно згадати про своє коріння і родичів у селі.

УКРАЇНА - ЄДИНА РОДИНА!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 189 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024