Субота, 18/Травня/2024, 22:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Листопад » 25 » 274-й день. Перед всіма українцями стоїть важке завдання вистояти під терористичними ударами ворога
274-й день. Перед всіма українцями стоїть важке завдання вистояти під терористичними ударами ворога
13:12
274-й день. 10-й місяць.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Ще осінь, але зимно.
Ожеледиця...

Напередодні, 23 листопада, СБУ здійснила слідчі дії в Києво-Печерській лаврі та інших монастирях, які перебувають у підпорядкуванні УПЦ МП, а ворог здійснив сьомий з 10 жовтня безкарний масований териристичний ракетний удар (67 ракет, з них 51 збито, та 10 БПЛА) по критичній інфраструктурі 8 областей та м. Києва.

На вечір було повністю знеструмлено 11 областей, зокрема, й Чернігівська, аварійно зупинено блоки АЕС з відповідними наслідками щодо водопостачання та зв'язку, а також відбулися маштабні відключення електропостачання у Молдові.

Невипадково напад було здійснено не зранку, як попередні, а в другій половині дня, коли Європарламент разглядав і ухвалив політичну резолюцію про визнання РФії державою- спонсором тероризму. "За" - 494 депутати, "проти" - 58, "утрималось" - 44.

Звісно, без конкретних кроків збоку ЄС та без такого ж рішення США, це рішення Європарламенту, як й рішення окремих парламентів країн та міжнародних організацій, не дуже впливає на РФію. Адже торгівля енергоносіями і іншою сировиною з комуністичним Китаєм, начебто "демократичною" Індією, "головним посередником" у перемовинах з РФії Туреччиною і ще купою країн третього Світу продовжує справно наповнювати військовий бюджет РФії.

Ворог зухвало пнеться довести, що йому чхати на санкції та намагається згуртувати навкола вісі зла усі так звані антиколоніальні, антиглобалістські і антианглосакські сили, щоб дестабілізувати ситуацію в країнах, які підтримують Україну.

Отже, перед всіма українцями стоїть важке завдання вистояти під терористичними ударами ворога, як це зробили Сили оборони України у лютому-березні.

Для цього влада, крім пропозиції евакуюватися, ще й розгортає "Пункти незламності" для надання допомоги тим хто її потребує у зв'язку руйнуванням критичної інфраструктури в містах.

До речі, парламенти Румунії та Молдови визнали Голодомор в України 1932-33 рр. в Україні злочином проти українського народу та людства.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 179 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024