Субота, 18/Травня/2024, 21:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Грудень » 1 » 281-й день. Зі святом 1 Грудня - Першим Майданом Українського народу!
281-й день. Зі святом 1 Грудня - Першим Майданом Українського народу!
13:39
281-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Перший календарний зимовий ранок був справді зимовим - морозним й сонячним. Нічний морозець навіть встиг вкрити льодом смердючу чорну після серпневої задухи і мору риби річку Стрижень.

1 грудня - 9-а річниця найбільш масової протестної акції українців проти режиму Януковича-Азарова в Києві і всій Україні внаслідок звірячого побиття ОМОНом на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада 2013 року протестувальників проти скасування урядом Азарова підсання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Очікуваного фактично щотижневого, як правило, ранкового масованого безкарного ворого терористичного ракетного удару по енергетичній інфраструктурі не відбулося.

Можливо ворог демостративно "ігнорує" 1 грудня, бо не хоче підтверджувати, що це дійсно історичні події або готується "відзначити" 31-шу річницю розпаду СССР після підіписання 8 грудня 1991 року у Біловезькій пущі угоди про припинення існування СССР.

Немає сумнівив, що Всеукраїнський референдум 1 грудня 1991 року, який легімітизував незалежність Україні, змінив світову історію мав такий приголомшуваний результат завдяки співпраці значної частини комуно-савєтської номенклатури з національно-демократичними силами, впершу чергу, з Народним Рухом України.
Перші страшенно боялися єльцинської РФІї, а другі - будь-якою ціною прагнули відкрити шлях до відновлення незалежності України, знищеної московсько-більшовицькими загарбниками і їх посіпаками під час національно-визвальної боротьби українського народу 1917 - 1921 років.

На виборах 1 грудня 1991 року проти єдиного представника української комуно-савєтської номенклатури Л. Кравчука "боролися", крім явного лідера націонал-демократів, висуванця РУХу голови Львівської обласної ради В. Чорновола, ще й від УРП Л. Лук'яненко та голова опозиційної Народної Ради у ВРУ І. Юхновський. Звісно, щоб агітувати за незалежність України під час виборчої кампанії.

Натомість, результат виборів Першого Президента України реально засвідчив, що більшість громадян України все ж бачать незалежну Україну схожою на УССР з недопобудованим комуністичним раєм, яка лише не віддає своє у "закрома родіни" за вказівкою з Москви.

Та не так сталося як гадалося...

Напередодні, 30 листопада, Чернігівська міська рада на тлі повідомлень у ЗМІ про слідчо-оперативні дії СБУ на об'єктах УПЦ МП, ухвалила звернення до усіх гілок влади щодо негайної заборони в Україні Російської православної церкви, її структурних підрозділів і залежних від неї організацій. Щось назразок вже здійсненої заборони деяких політичних партій, які співпрацюють з агресором.

До речі, депутати від забороненої політичної партії "ОПЖЗ" В. Голець і П. Вовк завчасно залишили пленарне засідання, щоб не голосувати за це звернення.

Нажаль, до якихось практичних кроків це звернення не матиме, бо навіть підняти питання позбавлення єпископа Чернігівського і Новгород-Сіверського (на посаді з 15 липня 2003р.) звання почесного громадянина міста Чернігова міська рада не наважилося.

Хоча не зрозуміло за які заслуги і з якого дива комуно-риго-соціалістична більшість в міській раді за часів Соколова 12 вересня 2008 року надала керуючому Чернігівської єпархії УПЦ МП монаху Андрію Полікопі, двоє синів якого Вадим і Роман закінчили Московську духовну академію і вже служили на той час на теплих посадах на Московії і Харкові, звання почесного громадянина Чернігова.

Більш того, чому депутати міської ради на звернулася до почесного громадянина міста митрополита Амвросія, щоб він благав свого духовного лідера патріарха Московського Кіріла припинити богомерзкі масовані терористичні ракетні атаки РФії на критичну інфраструктуру і мирне населення України?

Увечорі 30 листопада Бундестаг Німеччині нарешті визнав Голодомор 1932-33 року Геноцидом українського народу.
Резолюція була прийнята більшістю голосів, без підрахунку, шляхом підняття рук. Проголосували «за» 4 фракції. Ліві і Альтернатива для Німеччини утрималися.

Ця історична подія є потужним ударом по ідеології комуно-нацистської РФії та відкидає останні аргументи найзапеклиших супротивників визнання Голодомору 1932-33 років Геноцидом українського народу, навіть, Державою Ізраїль.

Зі святом 1 Грудня - Першим Майданом Українського народу на шляху відновлення незалежності України!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ ТА ЇХ ПОСІПАКАМ!



Категорія: Погляд | Переглядів: 197 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024