Субота, 18/Травня/2024, 19:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Грудень » 5 » 285-й день. СЛАВА ВОЛОНТЕРАМ!
285-й день. СЛАВА ВОЛОНТЕРАМ!
12:55
285-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Зранку зимно і сонячно. Атмосферний тиск аж 770 мм рт. ст.

Напередодні, у Нью-Йорку в Карнегі-Холі відбувся урочистий концерт з нагоди 100-річчя виконання в цьому закладі пісні Миколи Леонтовича «Щедрик», яка стала справжнім саундтреком зимових свят. Глядачів привітали через відеозвернення Шостий Президент України та його дружина.

Соціальні мережи заповнені чутками, що через морози іранськи "шахеди" начебто не придатні для застосування, тому через це ворог не наважується без них здійснити нову масовану ракетну атаку.

І все ж більш вірогідно ворог "почиває на лаврах" і готується до нової атаки, бо Україна ще не оговталася від "блекауту" 23 листопада внаслідок масованого териристичного ракетного нападу на енергосистему.

Однак більш обнадійлива вранішня новина, що аеродром біля м. Енгельс, де базуються РФівські стратегічні ракетоносії Ту-95 і Ту-160, які використовуються для ракетних терористичних нападів, було атаковано дроном. Пошкоджено два літаки.

На деяких вулицях Чернігова вже повертають демонтовані таблички з назвами і номерами будинків, зокрема, й на вул. Воздвиженській (до 28 липня 2022 р. - вул. Родимцева).
Нажаль міська влада щось не дуже квапиться деколонізувати і десавєтизувати топоніміку міста ще більш ніж 130 вулиць і провулків.

5 грудня - Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку (англ. International Volunteer Day for Economic and Social Development, присвячений особам, що займаються волонтерством.
Започатковано Генеральною Асамблеєю ООН 17 грудня 1985 року з метою спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.

В Україні волонтерський рух під час Революції Гідності набув дещо інших ознак і масштабів.

Найбільш дивним для цивілізованого Світу є масове волонтерство, що спрямоване на забезпечення ледь не усім необхібним Сил оборони України, яке у 2014-15 роках врятувало, навіть, Україну від повного загарбання московитами.

Водночас, немає сумнівів, що гуманітарна волонтерська допомога постраждалим від агресії після 24 лютого є ваговим внеском сотен тисяч українців і людей доброї волі зі всього Світу у нашу Перемогу над ворогом.

Натомість, не може не турбувати, що на 9-му році війни з РФією державні мужі досі не здатні професійно організувати якісне забезпечення всім необхідним воїнів Сил оборони України, а керівники місцевого самоврядування - населення.

Більш того, декому з них дуже сподобалося розподіляти і роздавати гуманітарну допомогу для постраждалих з метою власного піару під майбутні виборчі перегони.

Ще сумніше, якщо дехто вирішив помародерити, щоб поліпшити свій матеріальний стан за рахунок коштів і гуманітарної допомоги, зібраної волонтерами з усього Світу.

Більшої дискредитації волонтерського руху та України й бути не може.

Найбільше шани і подяки від українців до тих ті, хто за власні кошти забезпечив себе військовими обладунками, як колись українські козаки, зі зброєю в руках, ризикуючи власним життям, зараз з важкими втратами визволяє нашу Рідну Землю від окупантів.

СЛАВА ВОЛОНТЕРАМ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 182 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024