Субота, 18/Травня/2024, 22:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Грудень » 12 » 290-й день. Україцям доведеться вирішувати питання розділення влади і бізнесу
290-й день. Україцям доведеться вирішувати питання розділення влади і бізнесу
11:22
290-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Видлига. Осінь повернулася, тож захмарило і рясно задощило.

Ворог продовжує териризувати укоаїнців обстрілами по всьому фронту і кордону з РФією та безуспішно продовжує штурмувати Бахмут і Авдіївку.

Під ранок 15 іранських "шахедів" атакували на Півдні, зокрема, критичну енергетичну інфраструктуру Одещини. Збито 10 безпілотників, але Одеса і більша частина області залишилася без світла, як і після ракетної атаки 5 грудня.

Водночас, здається, що багатьох українців більше хвилює протистояння між офісом Шостого президента і чернігівським міським головою, яке явно загострилося після демонстративного, саме у День місцевого самоврядування 7 грудня, ухвалення судом першої інстанції відсторонення його від посади на один рік за начебто корупційні дії.

Суддя Яворівського районного суду вирішив, що приватні інтереси міського голови заважають міському голові неупереджено виконувати свої обов'язки.

Звісно, оцінка діяльності міського голови частиною чернігівців дещо інша. Їм до вподоби, що останні роки в місті щось конкретно почало робитися для покращення благоустрою.

Дехто, натомість, справедливо вважає, що бізнес міського голови і його родини занадто вмонтований в бюджет міста.

Натомість, багатьох просто "дивує" сама спроба відсторонити під час війни міського голову за допомогою вибіркового правосуддя і застосування законів, ухвалених ще Верховною Радою України, обраною у 2012 році за режиму Януковича.

До речі, сам опальний на сьогодні міський голова на той час був народним депутатом України і входив до більшісті, яка ухвалювала ці закони.

Однак найбільше чернігівців хвилює наслідки цього протистояння під час війни, бо для них вкрай важливо, щоб ефективно і злагоджено працювало комунальне господарство міста. Щоб рішення, ухвалені міською владою, завжди виконувалися.

Адже, як показала реакція команди міського голови навіть на рішення суду першої інстанції, працювати злагоджено і ефективно вона вміє. Звісно, якщо це торкається їх інтересів.

А ось, наприклад, виконувати до логічного кінця рішення міської ради від 28 липня ц.р. щодо перейменування, нажаль, лише 15 вулиць і 5 провулків чомусь виявилося не на часі.

Більш того, на вул. ВОЗДВИЖЕНСЬКІЙ, наприклад, на деяких закладах і приватних будинках днями відновлено старі таблички, а дошки на честь Родимцева О.І. та подібних осіб на інших вулицях досі не демонтовано.

Невже деколонізація і декомуно-савєтизація топонімики міста Чернігова, а це більше 130 вулиць і провулків, чомусь досі не на часі?

Україцям рано чи пізно все ж доведеться вирішувати питання розділення влади і бізнесу. Про це завдання чомусь швидко забули після Памаранчової революції.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВООРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!





Категорія: Погляд | Переглядів: 174 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024