Субота, 18/Травня/2024, 21:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Грудень » 14 » 294-й день. Вкрай важливо завдавати удари по ворогу на випередження
294-й день. Вкрай важливо завдавати удари по ворогу на випередження
13:45
294-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Більше двох тижнів, хоч і з відлигою, але триває справжня зима зі снігом і морозом.

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

А ось за Юліанським календарем тільки 1 грудня.

Тож які ще аргументи потрібні православному і греко-католицькому люду, щоб святкувати Різдво за астрономічним календарем 25 грудня, а не, як на Московії, 7 січня.

Після восьми хвиль атак з 23 жовтня на критичну інфраструктуру, ворог з східної частини Азовського моря атакував іранськими дронами-камікадзе Київ і Київську область. Силами оборони України збито 13 дронів з 13.

Президент Франції Емманюель Макрон, як й один з його попередників Ніколя Саркозі, який був переговорником під час агресії РФії проти Грузії у 2008 році, вкотре вперто пропонує Україні і США свої посередницькі послуги для перемовин з Путіним для збереження обличчя Росії.

Тож як не згадати про досвід Франції часів Другої світової війни, коли завдяки подібної ж політики домовлянь і економічної блокади замість рішучих військових дій проти агресора, Франція на 294-й день після оголошення нею 3 вересня 1939 року війни нацистській Німеччині ганебно капітулювала 22 червня 1940 року.

Звісно, це сталося завдяки надання сталінською СССР нацистам сировини і матеріалів для військової промисловості Німеччини та окупованих нею Чехії і Польщі.

Отже, політика економічної блокади агресора Францією і Великою Британією на початку Другої світової війни виявилася провальною.

Чи не нагадує це ефективність санкцій проти РФії, коли комуністичний Китай, "демократичні" Індія і Ізраїль, ердоганівська Туреччина, країни Африки і Латинської Америки продовжують в обхід санкцій вести жваву торгівлю з терористами?

Переконаний, що політика "уміротворіння агресора", яку намагається проводити завжди втомлений від війни Захід, тільки додає впевнености ворогу.

Недарма посилено на території окупованої московитами Білорусії концентруються ударні ворожі сили, щоб, в першу чергу, в разі успішного наступу Сил оборони України на Півдні вдарити з Півночі.

Водночас, європейці, усвідомлючи небезпеку нової хвилі біженців, нарощують еконмічну допомогу і технічну для усунення наслідків руйнування критичної інфраструктури, зокрема, ЄС профінансує закупку для України 30 мільйонів світлодіодних ламп на заміну ламп розжарювання, які споживають 7-8 разів більше електронергії.

До речі, у Мінекономіки вже анонсували безкоштовну програму обміну ламп для населення.

Тож дуже прикро, коли за систематичного відключення світла, особливо в під'їздах старих "хрущовок" часто-густо і вдень, і вночі горить світло, а їх мешканцям всьоравно і какаяразніца.

Звісно, ворог під час Різдвяних світ у цивілізованому світі може здійснити не тільки чергову масовану атаку на критичну інфраструктуру, але й наступ з Півночі та Сході.
Силам оборони України вкрай важливо завдавати удари по ворогу на випередження, щоб не повторити помилку Франції і Великої Британії початку Другої світової війни.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 183 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024