Субота, 18/Травня/2024, 23:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Грудень » 16 » 296-й день. Московити повинні відповісти за злочини свого "тоталітарного радянського режиму"
296-й день. Московити повинні відповісти за злочини свого "тоталітарного радянського режиму"
14:22
296-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

М'яка волога європейська зима. Однак підвищення атмосферного тиску сигналізує, що наближається друга з початку календарної зими хвиля холодного арктичного повітря.
Зима бере своє.

Зранку ворог здійснив дев'яту масовану териритичну атаку на критичну інфраструктуру 76 ракетами з акваторій Каспійського і Чорного морів. При цьому найбільше ракет було спрямовано на столицю, де через це було зупинено метро.
Збито 60 ракет.
Повністю знеструмлено кілька областей.

Напередодні, 15 грудня, сьомий рік поспіль Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію «Ситуація з правами людини в тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, Україна» з урахуванням умов, що склалися з початком широкомасштабного російського вторгнення.
«За» документ проголосували 82 країни, «проти» - 14, «утрималися» - 80.
Проти голосували Білорусь, Китай, Куба, Північна Корея, Еритрея, Ефіопія, Іран, Казахстан, Малі, Нікарагуа, РФія, Судан, Сирія, Зімбабве.
Це найвища кількість голосів на підтримку з 2016 року, коли Україна вперше винесла на розгляд Генеральної Асамблеї таку резолюцію.

Того ж 15 грудня, Європейський парламент ухвалив історичну резолюцію з приводу дев'яностих роковин Голодомору в Україні, яка визнає Голодомор 1932-33 років геноцидом українського народу і засуджує його.
«За» проголосували 507 депутатів, «проти» – 12, утрималися – 17.

Дослівний переклад: «Європейський парламент… визнає Голодомор, штучний голод 1932-1933 років в Україні, що був спричинений навмисними діями радянського режиму, геноцидом проти народу України; рішуче засуджує такі дії тоталітарного радянського режиму, що призвели до смерті мільйонів українців, та істотно підірвали основи українського суспільства.»

По-перше, насправді "тоталітарний радянський режим" був московським комуно-савєтським окупаційним режимим, а по-друге, не зрозуміло що таке "народ України".

Україна - це держава чи географічне поняття, як Сибір, Урал, Крим чи Кавказ?

Більш того, в Конституції України є тільки Український народ - громадяни України всіх національностей.

Тож варто дякувати європейцям, що нарешті визнали "тоталітарний радянський режим" винним у злочині проти Українського народу.

Немає сумніву, що до цього злочину причетні також "демократичні" режими Заходу, які залюбки торгували зі сталінською СССР під час Голодомору.

Теж саме зараз в обхід санкцій торгують терористами з РФії Китай, Індія, Туреччина, Ізраїль, країни Африки і Латинської Америки.

Звісно, ні комуно-нацистська РФія, ні комуністичний Китай, ні "демократичний" Ізраїль, ні "дружня" Туреччина не приєднаються до висновків Європарламенту щодо визнання Голодомору 1932-33 років геноцидом "народу України".

Однак, це засвідчило, що московити, які оголосили себе єдиними і нєдєлімимі правнаступниками СССР повинні не тільки користуватися активами СССР, зокрема, місцем постійного члена Радбезу ООН, лаврами переможця у Другій світовій війні, природними ресурсами Сибіру і Далекого Сходу, культурними цінностями, награбованими у пригноблених народів, але й рано чи пізно відповісти й за злочини свого "тоталітарного радянського режиму".

Прикро, що в місті легенд Чернігові не встановлено навіть хоч якийсь Пам'ятний знак жертвам Першого геноциду Українського народу.
Малоросійській владі завжди було не на часі або не в тому місці.

Не дивно, що навіть московський гауляйтер-губернатор Донбасу нещодавно назвав міста "Чєрнігав і Адєсу рускімі гарадамі", які потрібно "асвабадіть" для безпеки Донбасу.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВАМ ГОЛОДОМОРІВ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Категорія: Погляд | Переглядів: 168 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024