Субота, 18/Травня/2024, 16:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Грудень » 30 » 310-й день. 100 років СССР: хто породив, той і вб'є
310-й день. 100 років СССР: хто породив, той і вб'є
12:31
310-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Новий 2023 рік приходить без морозів і заметіль.

Вночі, 30 грудня, 16 ворожих дронів-камікадзе атакували критичні об'єкти. Усі збито, зокрема, 7 - у столиці.
Від уламків збитих "шахедів" є пошкодження і поранені.

Напередодні, зранку 29 грудня, внаслідок чергового десятого з 23 жовтня масованого ракетного териристичного удару по критичній інфраструктурі у 10 областях є постраждалі і руйнування. Найбільше прильотів у Львівську, Київську, Харківську, Одеську області та Київ.
З 69 ракет збито 54.

Вдень вперше зі ствольної артилерії ворог обстріляв центр найпівнічнішої територіальної громади місто Семенівку на Чернігівщині. Є постраждалі і руйнування.

За даними Повітряних сил України на ранок 30 грудня з початку терористичних атак на енергетичну інфраструктуру (11 вересня - Харківська ТЕЦ) Силами оборони України збито 474 ворожих ракети і 456 дронів.

Немає сумнівів, що териристичні атаки, незважаючи на розмови "експертів" про зменшення ракетного потенціалу ворога, будуть тривати. І, в першу чергу, по прифронтовим містам і територіям з систем С-300.

30 грудня - 100-а річниця створення СССР.

За перебриком відлік ведеться чомусь від ухвалення 30 грудня 1922 року І З'їздом Савєтов СРСР «в основному» Договору про створення СРСР.

Насправді, тільки 6 липня 1923 року Центральний Виконавчий Комітет СРСР затвердив доопрацьований «Договір про створення СРСР» та ухвалену ще в грудні 1922 року «Декларацію про створення СРСР» та увів їх у дію як Конституцію СРСР.

Більш того, 13 липня 1923 року Президія ЦВК СРСР прийняла відозву до всіх народів і урядів Світу, у якій сповіщалося про те, що відбулося створення СРСР. Тим самим публічно констатувалося, що датою створення СРСР є саме 6 липня 1923 року.
Постановою Президії ЦВК СРСР від 3 серпня 1923 року саме 6 липня було визнане святковим і вихідним днем на всій території СРСР. Відзначалося аж до ухвалення 5 грудня 1936 року нової «сталінської» Конституції СРСР. як «день створення СРСР», «день Конституції СРСР» чи «день СРСР».

До речі, у 1922 році в комуно-савєтській Україні, окупованої Рабочє-крєстянською Красной Армією РСФРР, у владою вважалися більшовицькі Савєти, а Центральна рада вважалася буржуазно-націоналістичною.

Немає сумніву, що створення СССР, як ефективна форма експансії комуністичної Московії на теренах не тільки колишньої Російської імперії, а всього й Світу, було спричинено в першу чергу національно-визвольною боротьбою українського народу та народів Кавказу у 1917-1921 роках.

Не дивно, що на першому гербі СРСР, прийнятому II сесією ЦВК СРСР 6 липня 1923 року, надпис на стрічці «Пролетарі всіх країн, єднайтеся!» виконано білоруською, вірменською, грузинською, російською, тюрко-татарською і українською мовами, а її кінці залишені вільними для майбутніх республік союзу.

Закладений 100 років тому механізм поневолення Московією інших народів, спрацював на передодні Другої світоваї війни.
Тож на момент розвалу СССР у його складі нараховувалося 15 союзних республік, а не 4, а також проголошено про створення в СССР нової общності людей - савєтського народу замість народів СССР та рускава язика, як єдиної мови міжнаціонального спілкування в СССР.

План московських комуно-нацистів відновити СССР до ювілейної дати 30 грудня 2022 року провалився.

Однак, ще не факт, що вони не намагатимуться скорегувати свій план відновлення СССР до 6 липня 2023 року.

Переконаний, не дарма, сказано: хто породив, той і вб'є.

Вічна пам'ять і слава Борцям за Волю України!

Українському народові та всьому Вільному Світу не варто розслаблятися у новому 2023 році, бо крім зброї часів СССР і мільйонів ЧМОБіків у сил зла, у Світі, нажаль, є комуністичний Китай, "демократична" Індія, непередбачуваний Ізраїль, шиітський Іран, ердоганівська Туреччина, мадяри-реваншисти, "нетральні" країни Африки, Азії, Латинської Америки і корисні ідіоти.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!





Категорія: Погляд | Переглядів: 189 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024