Четвер, 16/Травня/2024, 23:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [726]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Липень » 4 » 496-й день. З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, АМЕРИКО!
496-й день. З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, АМЕРИКО!
12:01
496-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Нарешті після кількох дощових днів встановилася стабільна спекотна липнева погода, сприятлива для відкриття офіційно неоголошеного сезону купання на міському пляжі «Золотий берег» на Десні.

27-й день контрнаступу.

Бої йдуть на всіх напрямках фронту, крім Північного. За тиждеть Сили оборони України звільнили майже 38 кв. км на Сході і Півдні України.
Протягом минулої доби ворого застосував 3 зенітні керовані ракети із ЗРК С-300 та 22 іранських ударних БпЛА типу “Shahed” по цивільних інфраструктурних об’єктах у Сумській, Донецькій та Запорізькій областях. Знищили 16 ударних БпЛА типу “Shahed”.
Найбільш зухвалим був, вперше з березня минулого року, шахедний терористичний удар центру міста Суми, де БпЛА вличили в будівлю СБУ і житловий будинок. Загинуло 3 людей, поранено - 21.

Водночас, міністр закордонних справ України повідомив, що союзники ще не починали навчання українських пілотів на літаках F-16.
Тож перед самітом НАТО у Вільнюсі, де Україна сподівається отримати хоч якісь офіційні гарантії безпеки від альянсу та реальну перспективу вступу до НАТО, все голосніше волає розпачі в медіа щодо можливості без належної підтримки авіації здійснювати успішний контрнаступ Сил оборони України.
Звісно, питання постачання F -16 і далекобійних ракет Україні є не тільки технічним, але й політичним. Адже колективний Захід, країни глобального Півдня економічно занадто залежні від комуністичного Китаю і РФії. Остання ще й відкрито погрожує застосуванням ядерної зброї.

Нагадаю, навіть під час Другої світової війни економічні інтереси інколи переважали політичні. Так нейтральна Швеція стабільно поставляла під час Другої світової війни нацистський Німеччині залізну руду, а СССР аж до серпня 1945 року, маючи союзницькі стосунки США і ленд-ліз, поставляв Японії сахалінську нафту.

4 липня - День Національної поліції України, встановлене Указом Четверного Президента України від 4 квітня 2018 року № 97 на честь 4 липня 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.

4 липня американський народ святкує День незалежності або «Четверте липня».
247 років тому, 4 липня 1776 року, було підписано Декларацію незалежності США від Великої Британії.

До речі, ця історична подія відбулася через рік після того, як 16 червня 1775 року московськими імперськими військами, як завжди, було підступно повністю зруйновано Запорожську Січ, а все майно та козацькі архіви вивезено до Петербурга. Козацьку старшину та кошового отамана Петра Калнишевського звинуватили у зраді та засудили до каторги. І лише 14 серпня 1775 року імператриця Катерина II видала спеціальний маніфест, який офіційно сповіщав про причини ліквідації Січі.
Без перебільшення можна вважати, що США не тільки підхопили, але й продовжили демократичні традиції, започатковані українцями на Запорожській Січі.

Саме демократичні США у ХХ столітті не тільки врятували від нацизму і японського мілітаризму світ, але й зупинили комуно-савєтську експансію після Другої світової війни та зруйнували стару колоніальну систему.

Це — найважливіше державне свято, яке є федеральним вихідним днем, бо американський народ добре усвідомлює значення незалежності для успішного розвитку країни.

Нажаль, сьогодні руйнуванню демократичного устрою США реально загрожують трампісти-популісти, які намагаються зруйнувати підвалини світової стабільності, гарантом якої є США і НАТО, шукаючи "спільну мову" з тоталітарними режимами, на зразок РФії чи КНДР.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, АМЕРИКО!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 187 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024