Четвер, 16/Травня/2024, 19:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [726]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Липень » 13 » 505-й день. Спочатку Європейський Союз, ПЕРЕМОГА, а потім … самі запросять до НАТО
505-й день. Спочатку Європейський Союз, ПЕРЕМОГА, а потім … самі запросять до НАТО
12:57
505-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Триває літо.
Однак нічні температури досі не сягають + 18º.
Завершився сезон полуниці. Закінчується й черешні. Настає час огірків з грунту і вишні. Стрімко наближаються жнива навіть на Півночі країни.

36-й день контрнаступу.

Ворог зосередив основні зусилля на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Тривають важкі бої.
Натомість СОУ нищать тилову ворожу логістику, нажаль, поки що без F-16, американських касетних снарядів і належної кількості далекобійних ракет.
У ніч на 13 липня 2023 року ворог атакував 20-ма ударними безпілотниками «Shahed-136/131» з північно-східного (Курськ) та південно-східного (Приморсько-Ахтарськ) напрямків, двома крилатими ракетами «Калібр» з Чорного моря та однією балістичною ракетою «Іскандер-М» (Джанкой, Крим).
Усі 20 ударних дронів знищено, переважно на Київщині. Від уламків є 2 постраждалих та руйнування у 5 районах Києва. Знищено також дві крилаті ракети «Калібр».

Напередодні завершився довгоочікуваний і медійно розкручений саміт НАТО, який відбувся 11-12 липня у Вільнюсі. Це була найбільш східна за місцем проведення зустріч лідерів НАТО на теренах країн колишнього Варшавського договору, що не могло не друтувати рашистів.
Попередні попередні саміти НАТО на Сході відбулися у Ризі (28-29 листопада 2006), у Бухаресті (2-4 квітня 2008), у Варшаві (8-9 липня 2016).
Чуда, на яке, мабуть, сподівалися ті хто вірить, що війська країн НАТО готові воювати з ядерною РФією, у вигляді запрошення України до вступу в НАТО не сталося, але за участі Шостого Президанта України відбулися перемовини з лідерами країн НАТО, зокрема з 46-м Президентом США.
Натомість, країни НАТО пообіцяли Україні багаторічну програму практичної допомоги, створили Раду Україна - НАТО і начебто скасували вимоги щодо плану дій щодо членства (ПДЧ).
Наголошено, що вступ України до НАТО можливий за згоди усіх країн НАТО і виконання нею певних умов.

У саміті вперше взяли участь лідери Японії, Австралії, Нової Зеландії і Південної Кореї не як партнери, а як фактично союзники.

Більш того, сумновідомий Будапештський меморандум про гарантії безпеки у зв'язку́ з приєднанням Украї́ни до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року було «підкріплено» Декларацією про рамкові гарантії безпеки для України, країн "Великої сімки" або G7, яку підтримали ще п'ять країн Північної Європи – Швеція, Данія, Ісландія, Норвегія та Фінляндія.

Чи варто впадати українціям в депресію від фактичної відмови, в першу чергу, збоку США і ФРГ, незважаючи на підтримку 23 з 31 країн НАТО, щодо вступу України до альянсу?

Переконаний україцям під час війни треба зосередити зусилля саме нна прискореному вступі України до Європейського Союзу. Адже саме ЄС має потужні економічні важелі, які можуть зупинити політичну, економічну, судову корупцію і сповзання до авторитаризму.

Звісно, поки тільки Фінляндії з 31 країн НАТО вдалося вступити раніше до ЄС, ніж до НАТО, а Естонія, Латвія, Литва, Словенія, Словакія у 2004 році одначасно вступили і в ЄС, і у НАТО на передодні Памаранчової революції.

До речі, 4 члени ЄС з 27 Австрія, Кіпр,Мальта і Швеція не є членами НАТО, а 8 країн НАТО, а саме: США, Канада, Албанія, Норвегія, Північна Македонія, Сполучене Королівство, Туреччина, Чорногорія, не є членами ЄС.

Не варто забувати, що майже 10 років тому саме під час саміту ЄС у Вільнюсі з вимоги підписати асоціацію з ЄС почалася Революція гідності.
Тож беремо приклад з Фінляндії у питанні вступу до НАТО. Спочатку Європейський Союз, ПЕРЕМОГА, а потім … самі запросять.
Україна вже кандидат у члени ЄВРОПЕЙСЬОГО СОЮЗУ.

До роботи, пані і панове!

Всіх московських посіпак, корупціонерів, зрадників до одної ями...

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 157 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024