П'ятница, 17/Травня/2024, 00:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [726]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Липень » 19 » 511-й день. Ефективне місцеве самоврядування є запорукою демократичної та правової держави
511-й день. Ефективне місцеве самоврядування є запорукою демократичної та правової держави
14:20
511-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Поки що лагідне й не спекотне літо з дощами і прохолодними ночами тішить українців. Натомість від аномальної спеки вкотре потерпають мешканці країн Центральної і Південної Європи, а разом з ними мільйони українських біженців. Але навряд це може спонукати багатьох з них до повернення на батьківщину навіть після нашої Перемоги.
Більш того, Канада вже створила передумови для неповернення щонайменше 150 тисяч українців. Теж саме варто очікувати й від деяких країн Європи.

42-й день контрнаступу.

Ворог значними силами намагається прорвати нашу оборону на Куп’янському напрямку та намагається відбити наш наступ на Південному напрямку.
Атаки СОУ на Керченський міст і ворожі об’єкти в Криму свідчать, що наш контрнаступ все більше зосереджується на Кримському напрямку, використуючи проблеми, які створює для логістики окупантів курортний сезон у Криму.
Після певного затишшя уночі 19 липня ворог кількома хвилями масовано атакував з південного напрямку об’єкти критичної інфраструктури та військові об’єкти 16 крилатими ракетами морського базування «Калібр», 8 крилатих ракет Х-22 з літаків дальньої авіації Ту-22М3, 6 крилатими ракетами «Онікс» з берегового ракетного комплексу «Бастіон» (Крим), 1 керованою авіаційною ракетою Х-59 із винищувача Су-35 та 32 ударними БпЛА типу «Shahed-136/131».
Основний напрямок масовано удару — Одещина та її порти. Знищено, зокрема, щонайменше 60 тисяч тонн зерна. На відновлення портової інфраструктури "зернового коридору" може знадобитися цілий рік.
Силами ППО знищено 13 крилатих ракет «Калібр», 1 керована авіаційна ракета Х-59, 23 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

Ідеологійчний фронт.

Ворог здійснив чи не найбільш вдалу ідеологічну диверсію за весь час Великої війни. Прикро, що у гостру полеміку в медіа і соціальних мережах щодо доцільності виділення коштів Державного бюджету на довгобуд другої черги Національного музею Голодомору-геноциду українців, а також декомунізації монументу "Батьківщина-Мати"за рахунок спонсорів, втягнуто деяких діячів місцевого самоврядування, купу, навіть, патріотично налаштованих громадян, а не тільки тих для кого завжди декомунізація і деколонізація не на часі. Адже підступно штучно протиставлено ідеологічний фронт і потребам ЗСУ у більшій кількості БпЛА.

Чи варто сподіватися на визнання у світі Голодомору українців геноцидодом і вшанування жертв найбільшого злочину московських комуно-нацистів і їх посіпак на Українських Землях, якщо в самій Україні до пам'яті щодо мільйонів жертв геноциду ставяться не належним чином?

Водночас, щось не чутно вимог від неначасі економити кошти, які з 1957 року до сьогодні витрачаються на тисячі куб. м газу на совковий монумент з "вічним вогнем", який розташований зовсім поряд першою чергою Національного музею Голодомору-геноциду у Києві. Звісно, цим негайно скористалися в офісі Шостого президента й розгорнули в медіа кампанію щодо неефективного використання коштів територіаальними громадами під час війни.

Немає сумнівів, що не доведені до завершення територіальна реформа і реформа місцевого самоврядування надають можливість місцевим князькам дерибанити кошти громади на свій розсуд. Однак не варто забувати, що головна провина в цьому на монобільшості, яка не спромоглала навести порядок в недореформованому місцевому самоврядуванні після того як вщент програла місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.
Тож чи єдиним способом вирішення цієї проблеми в офісі Шостого президента, мабуть, вважають позбавлення місцевих органів влади, в першу чергу, базового рівня правом розпорядження власними фінансами на період воєнного стану.
Після вдячності за лютий-квітень 2022 року, коли саме органи місцевого самоврядування, які найблище до людей, як правило, рятували вкрай важку ситуацію в країні, в офісі Шостого президента вирішили, що треба покінчити з небезпечними конкурентами на наступних виборах шляхом позбавлення їх права розпорядження фінансовими ресурсами територіальних громад.

Переконаний, що ефективне місцеве самоврядування є запорукою демократичної та правової держави. На цьому наполягають й наші європейські союзники, які бачать Україну у складі Європейського Союзу.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 140 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024