Середа, 01/Травня/2024, 22:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Серпень » 6 » 529-й день. Слава Повітряним Силам ЗСУ!
529-й день. Слава Повітряним Силам ЗСУ!
12:16
529-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Східний і південно-східний вітер приніс неочікувану і небачену ще цього літа спеку більше + 35º і нічну більше + 20º.
Сподіваємося, що на півночі України, тільки на дві доби, бо на календарі вже серпень – останній літній місяць.

60-й день контрнаступу.

У відьповідь на зрив "зернової угоди", на оголошення РФією, що з 20 липня всі судна, які прямують в акваторії Чорного моря в українські порти, розглядатимуться нею як потенційні перевізники військових вантажів, та на знищення ракетними ударами нашої портової інфраструктури, Україна оголосила 4 серпня про військову загрозу для судноплавства в акваторії шести портів РФії у Чорному морі. Більш того, українські морські дрони пошкодили ворожий десантний корабель у порту Новоросійська і танкер біля Керченського мосту.
Натомість, увечері 5-го серпня ворог атакував першою хвилею з 14 крилатих ракет морського базування «Калібр» та трьох аеробалістичних ракет Х-47 «Кинджал». Силами ППО було знищено 12 «Калібрів».
У ніч на 6 серпня ворог атакував другою хвилею. Знищено усі 27 ударних БпЛА «Shahed-136/131», 5 із 6 ракет «Калібр» (друга хвиля) та 13 із 20 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х555.
Головними об'єктами ворожої атаки були аеродром в Хмельницький області та завод «Мотор Січ».

6 серпня – сумна для всього людства 78–а річниця ядерного бомбардування Хіросіми, яке здіснили США наприкінці Другої світової війни, щоб примусити мілітаристську Японію капітулювати. Це було перше у світі використання ядерної зброї під час військових дій. Через бомбардування загинули десятки тисяч мешканців Хіросіми, а вона сама була повністю зруйнована.
9 серпня теж саме сталося з японським містом Нагасаки.
Немає сумніву, що трагедія японських міст Хіросими і Нагасаки була до 22 лютого 2022 року чи не головним стримуючим фактором для застосування ядерної зброї у світі. Ідеологічний фронт.

Вранці 6 серпня у парку Слави у Києві альпіністи закріпили тризуб на щит монумента "Батьківщина-мати". "До 23 серпня його мають остаточно встановити замість СССРівського герба на щиті монумента.
Однак галас з приводу "приліплення тризубу на Лаврентіївну" з боку радикально налаштованих тільки набирає сили.
Нагадаю про сумну українська реальність, коли після проголошення незалежності у 1991 році влада безальтернотивно залишалася в руках КГБ-комуно-савєтської номенклатури, а рухівцям через це керівництвом НРУ було рекомендовано, навіть, не йти у виконавчу владу, сформовану Першим Президентом України.

Переконаний, що радикальне "фаріонство" в таких умовах було б провокаційним, спрямовним на дестабілізацію і зрив важкого, але все ж поступу України до Європи. Приклад Республіки Білорусь, де опозиційний до комуністів Білоруський народний фронт (БНФ) був на початку 90-х років значно радикальнішим за РУХ, це яскраво підтвердив.
Не виключено, що радикальне "фаріонство" координується, фінансується і направляється із-за перебрика. Особливо яскраво це проявилося під час демонтажу герба СССР на монументі і встановлення на його щиті Тризуба.
Невже хтось справді з притомних українців вважає, що саме на часі витрачати значно більші ресурси на знесення монумента, ніж встановлення на його щиті Тризуба, а не на ЗСУ?
Шкода, що саме «фаріонство» в медіа явно посприяло злочинному накладанню вето офісом Шостого президента на фінансування добудови Національного музею Голодомору-геноциду.

6 серпня — День Повітряних Сил Збройних Сил України, встановлений указом Третього Президента України від 27 червня 2007 р. № 579/2007, у зв'язку з утворенням в 2004 році з Військ протиповітряної оборони та Військово-повітряних сил сучасних Повітряних Сил ЗСУ.
Повітряні Сили ЗСУ першими прийняли бій о 4-й ранку 22 лютого 2022 року.
Сьогодні саме завдяки професіоналізму бійців Повітряних Сил ЗСУ, які освоїли зенітні ракетні комплекси NASAMS, IRIS-T, Crotale, «Patriot» та SAMP-Т/MAMBA, ворогу не вдалося запанувати у небі України. Повітряні Сили стали справжнім щитом від ворожих ракет і БпЛА.
Звісно, ще не таким надійним, бо українці досі в очікуванні коли наше небо нарешті захищатимуть, обіцяні союзниками, сучасні F-16, що без сумніву, наблизить нашу Перемогу.

Слава Повітряним Силам ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 147 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024