Середа, 01/Травня/2024, 18:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Серпень » 29 » 552-й день. 29 серпня 2014 р. ПАМ’ЯТАЄМО ПОЛЕГЛИХ, ШАНУЄМО ЖИВИХ!
552-й день. 29 серпня 2014 р. ПАМ’ЯТАЄМО ПОЛЕГЛИХ, ШАНУЄМО ЖИВИХ!
11:38
552-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Літня спека триває третій тиждень. Серпень б’є температурні рекорди. У Чернігові стовпчики термометрів сягнули +32,7º. Але тривалість дня свідчить, що осінь вже не за горами.
Нажаль, у аграріїв, мабуть, все менше оптимізму щодо успіху, давно запланованої зустрічі президентів РФії і Туреччині тепер вже у Сочі, у перемовинах з відновлення «зернового коридору» для транспортування українського збіжжя через порти Чорним морем.

83-й день контрнаступу.

Сили оборони України продовжують наступ на Півдні, де мали успіх на напрямку Новоданилівка – Вербове, Бахмутському напрямку - південніше міста Бахмут та в напрямку південно-східніше Роботине та південніше Мала Токмачка Запорізькоїої області.
Тим часом ворог продовжує атакувати на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках, в районах Авдіївки та Мар'їнки, однак успіхів не має.

29 серпня 2019 року, 4 роки тому, відбулося перше засідання Верховної Ради України ІХ-го скликання, обраної на неконституційних, на думку багатьох, позачергових виборах 21 липня 2019 року за змішаною системою, повернутою режимом Януковича у 2012 році, хоча до чергових виборів за відкритими списками залишалося лише 3 місяці. Не зважаючи на те, що за партійними списками ПП «Слуга народу» підтримало лише 43,16 % виборців, завдяки депутатам-мажоритарникам офіс Шостого Президента України вперше в історії незалежної України отримав монобільшість у парламенті і, крім повного контролю над законодавчою владою і силовими структурами, ще й абсолютний контроль над виконавчою гілкою влади.
Корупція у владі невдовзу змінилося на ще більш масштабне – «крадівництво», коли крадуть бюджетні гроши через підставні структури самі ж високопосадовці. Це є звичайний бандитизм за змовою групи осіб у владі. Звісно, за "кришування" так званих правоохоронних органів.
Боротися з цим ганебним явищем можна тільки щляхом проведенням вільних, прозорих і чесних виборів.

Згідно Виборчого кодексу України виборчий процес чергових виборів народних депутатів України, які повинні були б відбутися 29 жовтня 2023 року, повинен був розпочатися за шістдесят днів до дня голосування, тобто 29 серпня.
Отже, Центральна виборча комісія повинна була б оголосити про початок виборчого процесу не пізніш як за шістдесят один день до дня голосування, тобто 28 серпня.
Однак без будь-яких офіційних пояснень, тиша...

Замість цього у неділю, 27 серпня, по марафону було показано запис свіжого, від 25 серпня, інтерв’ю телеведучої з каналу "1+1" з Шостим Президентом України.

Звісно, через воєнний стан вибори не на часі… А боротьба з «крадівництвом»?

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, встановлений згідно указу Шостого Президента України № 621/2019 від 23 серпня 2019 року з метою «гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві».
Дата приурочена офісом Шостого Президента України до дня найбільших українських втрат під час проведнння АТО в Донецькій і Луганській областях — дня виходу добровольчих підрозділів з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.

29 серпня 2014 року - один із найтрагічніших епізодів московсько-української війни до повномасштабного вторгнення. Тоді ворог – традиційно для себе – порушив домовленості: українців розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути за домовленості «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник.

ПАМ’ЯТАЄМО ПОЛЕГЛИХ, ШАНУЄМО ЖИВИХ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 133 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024