Четвер, 02/Травня/2024, 01:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Вересень » 8 » 562-й день. Україні конче потрібен РУХ до ПЕРЕМОГИ
562-й день. Україні конче потрібен РУХ до ПЕРЕМОГИ
12:07
562-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Триває яскраве бабине літо у розпалі: прохолодні ночі і теплі сонячні дні.
Сподівання аграріїв на домовленості між президентами Туреччини і РФії щодо продовження дії «зернової угоди» на переговорах у Сочі 4 вересня виявилися марними. Ворог продовжує системно нищити нашу портову інфраструктуру на Дунаї і Чорному морі і після того як його БпЛА влучили у територію Румунії.

93-й день контрнаступу.

Поки Сили оборони Україні продовжують тиснути на добре укріплену оборону ворога на Півдні і під Бахмутом та стримувати його наступ на Лимано-Куп’янському напрямку, ворог здійснює систематичні терористичні обстріли мирного населення. Тільки 6 вересня після влучання ракети С-300 у ринок міста Костянтинівка на Донеччині загинуло 17 мирних людей, поранено - 32.
Звісно, що дещо прилітає у відьповідь на військові об'єктти за поребриком.

Того ж дня, 6 вересня, Верховна Рада України практично одностайно підтримала кандидатуру Шостого Президента України на посаду Міністра оборони України 41-го річного представника Меджлісу кримськотатарського народу, відомого своїми тісними зв’язками у Туреччині і Саудовській Аравії.
Це вже 18-й Міністр оборони України. До речі, попепеднього міністра оборони 57-річного досвідченого юриста, який перебував на цій посаді лише з 4 листопада 2021 року, нардепи від монобільшостісті напередодні під гучні оплески стоячи відправили у відставку.

6-7 вересня до Україні після річної перерви з несподіваним дводенним "інспектиційним" візитом перебував Держсекретар США.
В ході візиту він наголосив на успіхах контрнаступу Сил оборони України, продовженні надання допомоги від США та провів низку перемовин і зустрічей, зокрема, з представниками організацій громадянського суспільства та відвідав село Ягідне на Чернігівщині, яке стало відоме через те, що окупанти впродовж 28 днів, з 3 березня по 31 березня 2022 року утримували понад 350 мешканців села у шкільному підвалі площею 197 м², де за цей час померло 10 осіб.

Вірогідно, готуючись до візиту Держсекретаря США, поки усі керівники вищих антикорупційних орнанів України перебували у США, СБУ 2 вересня висунуло підозру за ст. 190 (шахрайство) і ст. 209 (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом) ККУ на суму понад 0,5 млрд грн. найскандальному олігарху України, громадянину Ізраїлю, Кіпру і Україна (?), який має велики проблеми з американським правосуддям, і за рішенням суду "сховали" його у власному СІЗО з альтернативою заставою у понад півмільярда гривень.

8 вересня за новоюліанським календарем - Різдво Пресвятої Богородиці (Друга Пречиста) — християнське свято на честь народження Богородиці Діви Марії, матері Ісуса Христа, що вважається православними першим з дванадесятих свят за річним церковним календарем.
У цей день підкреслюється, що Божа Мати є великою праведницею, помічницею і заступницею людей, покровителькою сільського господарства, яка народженням Христа зробила перший крок до вічного спасіння усіх людей.
Саме на це свято, що за за юліанським календерем припадало на 21 вересня, у 1943 році завершилося вигнання нацистів з міста Чернігова. І це багатьма його мешканцями, які пережили дворічну окупацію, сприймалося по-особливому. Звісно, не так як у Харкові 23 серпня, але 21 вересня за комуно-савєтської влади стало Днем міста Чернігова. А ще з'явилася у 60-х роках минулого стоіття й вулиці 21-го вересня і Перемоги, яка межують з вулицею Тероборони (колишня Гагаріна) та розташовані паралельно вулиці Героїв Маріуполя (колишня Московська) у мікрорайоні Підусівка, яку все ж варто перейменувати, на мою думку, на вулицю Вересневу.

Отже, реально розпочався складний і дуже ризикований, на мою думку, процес переходу на новоюліанський православних і греко-католиків. Гучний скандал щодо неприйнятних для українців висловлюваннями Папи Римського щодо московських імперців Пєтра І і Єкататєріни ІІ тому яскраве підтвердження.
Переконаний, якщо українці, влада, медіа будуть байдужими до цього процесу, а ПЦУ(УПЦ) не вирішить кадрові питання, зокрема, висвячення нових притомних священиків для Сходу, Півдня, Центру, Півночі, Державу Україну чекають сумні часи. Адже сталінська РПЦ, якій саме 8 вересня виповнється 80 рокв з дня утворення, отримала новий потужний і випробований часом інструмент розколу і дестабілізації в Україні.

8 вересня 1989 року – 34 роки у Києві у конференц-залі Київського політехнічного інституту розпочався Установчий з'їзд Народного Руху України за перебудову, який визначив своєю головною метою відновлення парламентським шляхом державної незалежності України, побудову демократичного й гуманного суспільства.

Боротьба за відновлення державної незалежності триває...

Вітаю побратимів та посестер зі святом РУХУ.

Україні конче потрібен РУХ до ПЕРЕМОГИ.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 199 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024