П'ятница, 03/Травня/2024, 19:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Вересень » 14 » 568-й день. Слава танкістам 1-шої окремої танкової Сіверської бригади!
568-й день. Слава танкістам 1-шої окремої танкової Сіверської бригади!
11:59
568-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Завершується, як кажуть у народі, перше бабине літо. Всі дерева, крім каштанів, ще радують око зеленими шатами. Хоча земля ой як зачекалася дощу, бо посівна озимих не чекатиме.
Схоже аграрії вже не сподіваються на домовленості між президентами Туреччини, РФії і ООН щодо продовження дії «зернової угоди», бо ворог системно знищує за допомогою БпЛА нашу портову інфраструктуру особливо на річці Дунай.
Водночас, начебто й дружня польська влада, до якої, звісно, ж приєднаються й інші сусіди на західних кордонах України, заклопотана виборчими перегонами під гаслами про захист інтересів польських фермерів, відкрито в порушення правил ЄС і СОТ погрожує і надалі бойкотувати на кордоні ввезення за будь-яких умов української аграрної продукції.

99-й день контрнаступу.

Силам оборони України нарешті вдалося в ніч проти 13 вересня влучно поцілити ракетами по ворожому великому десантному короблю "Минск" і підводному човну "Ростов-на Дону", які перебували в Севастопольській бухті на ремонті. Тим самим вкотре поховано міф про «Сєвастополь – город рускай слави».

Символічно, що саме в цей час президент РФії, без сумніву, за дорученням китайського товариша Сі, на перемовинах з Північнокорейським товаришем Кімом на Далеком Сході намагається залякати колективний Захід наданням «безбашенним» корейським комуністам нових космічно-ракетних технологій. Не має сумнівів, що саме таким чином євроазійська комуністична орда планує ядерною зброєю і ракетами КНДР шантажувати увесь світ, щоб примусити наших союзників не надавати нам більш ефективної зброю.
Звісно, медіа галас про отримання РФією зброї, снарядів і військового спорядження від КНДР є ширмою у грі московських ЧКістів і їх китайських таварісчей на підвищення ставок.

До речі, 11 вересня, до дня народження засновника ВЧК «залізного фелікса», в Москві на території штаб-квартири Служби зовнішньої розвідки РФії відновили йому пам’ятник, що раніше стояв навпроти будівлі КГБ СССР на Луб'янці, знесений після провалу ГКЧП у буремному 1991 році.

14 вересня за новоюліанським календарем Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього, одного із дванадцяти найважливіших свят церковного року, що відзначається в пам’ять знайдення Древа Хреста Господнього рівноапостольною царицею Єленою у 326 році.
Цього дня прославляється добровільна жертва, принесена Богом заради спасіння людства, – розп'яття Сина Божого, Ісуса Христа.
Після розп’яття хрест, що був до того знаряддям страшних тортур і ганебної кари, став християнською святинею, символом всеохоплюючої любові, перемоги життя над смертю.

14 вересня - День танкових військ згідно указу Шостого Президента України від 9 вересня 2023 року № 574/2023, встановлений на вшанування мужністі та героїзму воїнів-танкістів, виявлені в боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також з метою започаткування нових військових традицій.
Таким чином, в Україні на свято Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього започатковано нове свято, замість комуно-савєтського Дня танкістів, яке відзначалося з 1946 по 2022 рік в другу неділю вересня.

Для Чернігівщини це велике свято, бо саме 1-ша окрема танкова Сіверська бригада зі складу Оперативного командування «Північ», яка базується в селищі Гончарівськ, була головною надією і ударною силою оборонців Чернігівщини під час навали рашистів у лютому – березні 2022 року.
На честь танкістів, які героїчно боронили місто Чернігів від рашистів, міська рада 21 лютого 2023 року перейменовала одну з вулиць в мікрорайоні Боброровиця, де відбувалися бої, на вулицю 1-ї танкової бригади.

Слава танкістам 1-шої окремої танкової Сіверської бригади - броньованому щиту Держави!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 131 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024