Субота, 04/Травня/2024, 03:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Вересень » 23 » 577-й день. ДЯКУЄМО СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ І СОЮЗНИКАМ ЗА ПОДАРУНОК ДО ДНЯ ОСІННЬОГО РІВНОДЕННЯ!
577-й день. ДЯКУЄМО СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ І СОЮЗНИКАМ ЗА ПОДАРУНОК ДО ДНЯ ОСІННЬОГО РІВНОДЕННЯ!
14:54
577-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Таке враження, що найспекотніше у Північній півкулі літо-2023 ще довго не збирається поступатися «золотій» осені поки не вирішиться питання з «зерновим коридором» для українського збіжжя.

Публічний «зерновий конфлікт» між українськими і польськими посадовцями сягнув чомусь свого піку саме під час перебування Шостого Президента України і Президента Польщі у США, де Польща давно вважається одним з головних союзників у Європі. Таким собі «лобістом інтересів США» у Європі на противагу, в першу чергу, Німеччині.
Вірогідно, що високий градус заяв прем'єр-міністра і інших польських високопосадовців викликаний й побоюванням поляків втратити статус головних союзників США в ЄС у зв'язку з зростанням рівня співпраці США і України, а не тільки через українське збіжжя чи начебто "невдчність українців за допомогу від поляків" та вибори у Польщі?

108-й день контрнаступу.

Уночі 23 вересня ворог атакував 15-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” із південно-східного напрямку Запоріжжя і Січеславщину. Знищено 14 «шахедів».
Поки делегація України на чолі з Шостим Президентом України перебуває за океаном в ООН, з візитами до США і Канади, опівдні 22 вересня авіація Сил оборони завдала ракетного удару по штабу командування чорноморського флоту ворога в тимчасово окупованому Севастополі. Після попереднього вдалого знищення двох комплексів ППО ворога С-400 у Криму, цей удар, який побачив увесь світ, виявися напричуд видовищним і вдалим.
Після знищення флагману ЧФ крейсеру «Москва» це напотужніший удар по ідеологічним скрепам рашизму.

Немає сумніву, що системне знищення Силами оборони України інфраструктури чорноморського флоту РФії і його самого фактично позбавляє Крим статусу бази не тільки флоту, але й взагалі втрачається сенс перебування військ РФії в Криму. Більш того, знищення ЧФ РФ і його баз у Криму назавжди вирішує проблему «зернового коридору» і вільного судноплавства у Чорному морі.
Звісно, без літаків F-16 і високоточних ракет зробити це буде не можливо.

23 вересня о 06:50 - осінннє рівнодення, коли центр сонячного диска у своєму видимому русі екліптикою перетинає небесний екватор. У дні рівнодення тривалість дня на всій Землі, крім районів земних полюсів, майже дорівнює тривалості ночі, тобто сонце знаходиться під і над горизонтом однаковий час.
День осіннього рівнодення є початком астрономічної осені в Північній півкулі.

На відміну від весняного рівнодення, яке станеться 20 березня о 03:07 наступного року, осіннє рівнодення є менш шанованим у світі. Натомість у багатьох народів у різні часи весняне рівнодення було початком Нового року. Більш того, цей момент слугує відліком для важливих подій у різних релігіях, зокрема в юдаїзмі (Песах), християнстві (обчислення дати Великодня), ісламі (Навруз) тощо.

Водночас українці вважали, що в день осіннього рівнодення треба спостерігати за прикметами та проводити цей день якомога веселіше, було прийнято влаштовувати яскраве та веселе свято.

ДЯКУЄМО СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ і СОЮЗНИКАМ ЗА ПОДАРУНОК ДО ДНЯ ОСІННЬОГО РІВНОДЕННЯ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 135 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024