П'ятница, 03/Травня/2024, 19:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Жовтень » 6 » 590-й день. Московський патріархат вбиває
590-й день. Московський патріархат вбиває
12:06
590-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Осінь невпинно наближається. Північно-західний вітер несе прохолоду і хмари, але зелене навкруги ще явно домінує над «золотою» осінню.

121-й день контрнаступу.

Ворог продовжує тероризувати Україну. У ніч на 6 жовтня він атакував із мису Чауда (ТОТ Крим) 33 БпЛА типу “Shahed-136/131” у напрямку південних, східних та центральних областей. Силами ППО знищено 25.

Напередодні, 5 жовтня, відбувся третій саміт Європейської політичної спільноти (ЄПС) у. місті Гренада (Іспанія) за участі близько 50-ти лідерів європейських країн та інституцій та Шостого Президента України.

Перший саміт ЄПС відбувся 6-7 жовтня 2022 року у Празі за участі 44 лідерів європейських країн та інституцій. Обговорювалися безпека та мир, енергетика, клімат та економічна ситуація. Другий саміт відбувся 1 червня у столиці Молдови Кишиневі за участі Шостого Президента України. Принципово не запрошують до участі у ЄПС – рф та білорусь.
Саміти ЄПС відкривають широкі можливості для співпраці, обміну ідеями та розробки спільних ініціатив, що сприяють політичній стабільності та економічному зростанню в регіоні та поза його межами.
На порядкуденному питання третього саміту ЄПС ситуаціїя у Нагірному Карабаху, відносини між Сербією та Косово і, звісно, Україна.

Невипадково, саме під час саміту ЄПС близько 13:25 ворог здійснив жахливий терористичний удар ракетою "Іскандер" саме по кафе-магазину у селі Гроза (!) Шевченківської селищній громади Куп'янського району Харківської області (біля 330 мешканців), де відбувалися поминки по загиблому військовому(перепоховання сином батька). Загинуло 52 людини, серед них — восьмирічна дитина. Ще троє людей вважаються зниклими безвісти, а шестеро — у лікарні.
Це найбільший за кількістю жертв у 2023 році в Україні та найбільшим за весь час повномасштабного вторгнення у Харківській області. В області оголошено триденну жалобу. Удар по кафе був настільки точним, що СБУ й поліції є підстави підозрювати ворожого агента в наведенні на ціль ракети.

Буча, Маріуполь, Гроза...

Варто нагадати, що терористичний акт в селі Гроза дуже схожий на знищення в ніч на 12 березня 2022 року готелю «Україна» в Чернігові. Однак СБУ версію наведення ракети на ціль ворожим агентом чомусь відкинуло, хоча власник готолю зник і переховуєтьсяза кордоном. Тим часом в Європі формується нова політична реальність на ріні лідерів держав і інституцій.

Ідеологічний фронт.

ЗЗранку 5 жовтня у Чернігові, незважаючи на спроби активної протидії збоку московських попів і їх вірян, діяння яких, безсумніву, освячені 80-річним почесним громадянином міста Чернігова № 9, митрополитом Чернігівським і Новгород-Сіверським РПЦ Амвросієм (Полікопа), два сина-попа якого служать на Московії, розпочала роботу комісія Міністерства культури та інформаційної політики. Комісія має визначити заходи щодо збереження майна Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній", до якого входять 26 пам’яток архітектури національного значення.

Комісія виявила занедбаний стан Спасо-Преображенського собору, незадовільний стан Троїцького собору та що є потреби щодо збереження Успенського собору Єлецького монастиря.

Варто нагадати, що 20 листопада 1990 року вночі під орудою священика з Московії група невідомих людей захопила Спасо-Преображенський собор та Борисоглібський під приводом недопущення передачі його начебто католикам, бо того дня в Чернігів приїздив Патріарх Мстислав. З того часу собор знаходився в безоплатній окупації РПЦ.

Немає сумніву, що ворожа агентура продовжує використовувати, в першу чергу, ідейних посіпак, зокрема, священиків і мирян РПЦ, яка освячує вбиство українців, що прикриваються вивіскою УПЦ.

Більшість українцям добре розуміють, що їх вбивають ракети, снаряди і терористи, освячені попами Московського патріархата.

Однак через позицію офісу Шостого Президентв Україні ЗЕ-монобільшість Верховної Ради України досі зволікає як з позбавленням повноважень депутів від заборонених політичних партій, так з забороною діяльності релігійних організацій, пов’язаних з агресором.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВАМ МОСКОВИТІВ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 135 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024