П'ятница, 03/Травня/2024, 19:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Жовтень » 11 » 595-й день. Ситуація у світі загострюється
595-й день. Ситуація у світі загострюється
15:56
595-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Осінь врозпалі. Наближення зими вже нагадує нічними заморозками та суттєвому зниженні температури в помешканнях. Це гостро і тривожно ставить на порядок денний питання про опалення під час другої воєнної зими. Однак денне сонце ще гарантує декілька теплих днів «золотої» осені. Натомість грунт чекає на рясні осінні дощі.

126-й день контрнаступу.

Продовжуються оборонні дії на східі і півдні України та наступальні - на Бахмутському і Мелітопольському напрямках. Ворог, не рахуючись з втратами, штурмує Авдіївку. Тривають ворожі обстріли населених пунктів вздовж всього фронту.

5-й день чергового палестино-ізраїльського військового протистояння.

Немає сумніву, терористична атака з суходолу, моря і повітря із сектру Газа, який з 2007 року контролюється сунітською організацією ХАМАС, на Державу Ізраїль зранку у суботу, 7 жовтня, була здійснена до 50 річчя початку війни Судного дня (6 - 25 жовтня 1973 року). Ця війна почалася також з неочікуваної для ізраїльтян атаки єгипетських та сирійських військ під час єврейського свята Йом-Кіпур, що в перекладі з івриту означає «Судний день». Тоді дві арабські армії, озброєні СССР, перетнули лінії припинення вогню після Шестиденної війни 1967 року на Синайському півострові та Голанських висотах.

Внаслідок масованих обстрілів саморобними ракетами і дій терористів Ізраїль поніс найбільші за останні 50 років втрати військових і мирного населення. Є загиблі і серед громадян України.

Україна разом з усіма цивілізованими країнами офіційно засудила дії терористів ХАМАСу і підтримала право ізраїльського народу на рішучий відсіч терористам.

Звісно, нападники, що начебто неочікувано для розвідки чи керівництва країни, вдерлися на територію Ізраїлю під час релегійного свята, протягом 72 годин були або знищені, або втекли разом з заручниками до Гази.
У відповідь урід Ізраїля оголосив військовий стан, мобілізацію резервістів, а збройні сили здійснюють масовані ракетні і авіаційні обстріли сектору Газа та погрожують розплатою терористам ХАМАС, які знаходяться на 360 кв. км серед більш ніж 2,5 мільйного населення в секторі Газа.

Немає сумнів, що чим довше триватиме і чим більш кривавою буде ізраїльська відплата терористам в секторі Газа, тим вірогідніша ескалація протистояння між країнами, які підтримують створення незалежного Держави Палестина і союзниками Ізраїля, в першу чергу США.

Нова війна на Близькому Сході викликала потужну хвилю в медіа щодо пошуку причин нападу терористів, їх наслідку і причетності до її підготовки шиїтського Ірану та рашистської РФії.
Передбачувано, що московити намагаються звинувачувати Україну в постачанні західного озброєння терористам начебто як помсту за недостатню підтримку України владою Ізраїля у її війні з РФією.

Однак ще зарано робити остаточні висновки. Тим більше, що досі незрозумілію позиція сунітської Туреччини, яка постала на руїнах Османської імперії, що більше 400і років володіла Палестиною (1516 -1922). Будемо сподіватися, що крім бажання підзаробити на українському збіжжі, торгівлі з РФією і намагань бути посередником між ХАМАСом та Ізраїлем, між РФ і Україною, інших інтересів, які можуть зашкодити Україні, у Туреччині немає.

Мені здається, що останні події навколо Ізраїля також пов'язані з намаганням колективного Заходу і Індії відродити древній південний торговий шлях з Індійського океану у Середземне море через Аравійську пустелю і порти у секторі Газа, який є альтернативним північному монголо-московському і китайському "шовковому" транспортним коридорам. Саме через встановлення контролю над південним торговим шляхом у VІІ столітті постала мусульманська цивілізація, а до того ним опікувалися перська, єгипетська, юдейська та греко-романська.

Ситуація у світі загострюється. Немає сумніву, що світ вступив в нову, ще більш небезпечну і непербачувану фазу протистояння між демократичними країнами і авторитарними комуно-теологічними режимами КНР-РФ-Іран-КНДР.

Водночас в українців виникає питання: чи варто очікувати після цієї страшної териристичною атаки на Державу Ізраїль 7 жовтня, ще й в день народження фюрера рашистів, від її влади зміни у ставленні до масштабної війни країни-терориста РФії проти України?

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 147 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024