Субота, 04/Травня/2024, 06:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Жовтень » 19 » 603-й день. Нова рельність наближає світ до повномасштабної Третьої світової війни
603-й день. Нова рельність наближає світ до повномасштабної Третьої світової війни
15:35
603-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Встановилася спражня осіння і відразу майже листопадова погода. Чернігівська міська влада оголосила про вирішення проблеми з постачанням газу до ТЕЦ та про підключення опалення до житлових будинках з 18 жовтня, бо середньодобова температура три дні поспіль була нижче +8º. Однак підключення опалення до будинків може затягнутися, бо не усі проблеми з підготовкою до опалювального сезону було вчасно вирішено.
Тож поки що триває навантаження на електромережі, бо люди використовують обігрівачі і кондиціонери.

134-й день контрнаступу.

Ворог десяту добу, з перервами для накопичення сил і засобів, значними силами продовжує штурмувати Авдіївку.
В ніч на 19 жовтня ворог вдарив по промислових, інфраструктурних, цивільних та військових об’єктах у Донецькій, Миколаївській, Сумській, Січеславській та Запорізькій областях 17 засобами повітряного нападу, зокрема 5 балістичними ракетами «Іскандер М». Силами ППО вдалося знищити лише одну керовану авіаційну ракету Х-59 і три ударні БпЛА “Shahed-136/131 із 9.

Натомість невипадково саме у ніч на 17 жовтня коли фюрер рашистів зустрічався в Пекині з товаришем Сі під час форуму, присвяченого 10-й річниці китайської інфраструктурної ініціативі «Один пояс, один шлях», ЗСУ вперше і вдало використали довгоочікувані далекобійні американські ракети ATACMS для атаки ворожих авіабаз у Луганську і Бердянську.
Крім того, напередодні було оголошено, що до Україні зі США нарешті прибули давно обіцяні 31 танки M1 Abrams.

Українці трохи зітхнули з полегшенням, бо після напруженої виборчої кампанії на виборах до польського Сейму 15 жовтня правлячій партії за рекордної явки виборців у 74% не вдалося отримати втретє поспіль достатньої підтримки, щоб сформувати одноосібно уряд. А результати референдуму, що на підтримку ініціатив правлячої партії, взагалі визнано не дійсними через участь у ньому менше 50% виборців.

13-й день чергового палестино-ізраїльського військового протистояння.

Ізраїль швидко оговтався від удару бойовиків ХАМАСу, яким вдалося 7 жовтня взяти під контроль понад 30 квадратних миль ізраїльської території та захопити понад 150 заручників та вбити понад 1300 осіб. Це найбільші втрати Ізраїлю за всю його 75-річну історію.
Недарма у країнах демократичного світу напад ХАМАСу на Ізраїль 7 жовтня порівнюють з терористичною атакою на США 11 вересня 2001 року.

Нажаль унаслідок терористичних атак угруповання ХАМАС на Ізраїль, як повідомив посола Ізраїлю в Україні, загинуло 23 українських громадянина. Україна на другому місці після США за кількістю іноземних громадян, які загинули внаслідок атаки ХАМАС.

Натомість Сили оборони Ізраїлю, готуючись до наземного втогнення, нанесли авіаудари по летовищам у Сирії та продовжують системні ракетні, авіаційні і артилерійські удари по об’єктах ХАМАСу в секторі Газа, а також закликають населення залишити північний район сектору Газа. В той час як бойовики ХАМАСу намагаються здійснювати ракетні обстріли території Ізраїлю.
Однак після ракетного удару у вечорі 17 жовтня (кожна з сторін звинувачує іншу) по лікарні в секторі Газа зі значними жертвами та масовими протестами не тільки в арабських країнах, Ірані і Туреччині, але й у світі, Ізраїль поки не починає масовану наземну операцію проти бойовиків ХАМАСу.
Звісно, стримує наземну операцію й небачена до цього кількість захоплених ХАМАСом заручників.

Водночас поки у США з 3 жовтня триває спікеріада, спровокована трампістами в Палаті представників США та стартували президентські перегони, 46-й Президента США направив два авіаносних угрупування до берегів Ізраїлю та здійснив візит підтримки до Ізраїлю, а також оголосив про намір надати на одним пакетом 100 млрд дол. допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню, з них Україні - 60 млрд. дол., Ізраїлю - 14, укріплення кордону з Мексикою - 14.



Здається, що вже ні в кого немає сумнівів, що у світі сформувалися два блоки: демократичних країн на чолі зі США, ВБ і ЄС та автократичних режимів на чолі з комуністичною КНР до якого входять, зокрема, РФ, Іран, КНДР, Сирія, між якими йде війна вже на двох фронтах: українському і ізраїльському.

Це дійсно нова рельність, яка наближає світ до повномасштабної Третьої світової війни.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 156 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024