Субота, 04/Травня/2024, 07:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Листопад » 19 » 634-й день. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
634-й день. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
16:37
634-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Зима невпинно наближається. Після рясних листопадових дощів цілодобова температура вперше сягнула вже мінусової позначки. Тож синоптики прогнозують сніг і ранню зиму вже у третій декаді листопада.

Ворог нарощує наступальні дії, що найменше на 8 напрямках, та з настанням холодів суттєво збільшив терористичні напади на критичну інфраструктуру і військові об'єкти у тилу. Нажаль, ППО вдається знешкодити не більше 80% БпПА і крилатих ракет ворога.

Натомість, на ізраїльському фронті після більш-менш успішної, на погляд медіа, зустрічі і перемовин 15 листопада між товаришем Сі і 46-го Президента США в Сан-Франциско, Ізраїль оголосив про розширення військових дій проти ХАМАЗ у секторі Газа, а Іран вже не проявляє зацікавленості до відкритого вступу у війну з Ізраїлем. Дещо притихла й Туреччина.

Водночас через протистояння між республіканцями і демократами триває невизначенність щодо ухвалення Конгресом рішення про виділення коштів на підтримку України на 61 та Ізраїля на 14 млдрд. дол.
Поки важко зрозуміти як вплинув на це візит до США і перемовини керівника офісу Шостого президента, як і вперте намагання Білого дому об'єднати в один пакет допомогу Україні та Ізраїлю.

Поки маємо через це лише посилення щонаменше байдужості щодо злочинів проти людяності в України у країнах так званого глобального Півдня. Нажаль, у світі панують подвійні стандарти. Тож коли вирують масові протести і демонстрації на підтримку арабів Гази, в той же час триває повне ігнорування геноциду українців і сприяння РФії у обході санкцій.

19 листопада - День працівників сільського господарства, встановлений за часів існування колгоспів і совгоспів указом Другого Президента України № 428/93 від 7 жовтня 1993 року, який відзначається щорічно у третю неділю листопада. Це - професійне свято працівників сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.
За останні 30 років кількість осібі залучених в сільське господарство скоротилася з 16 до 3 мільйонів, а Україна з країни червоних директорів і голів колгоспів перетворилася в країну олігагхів і агромагнатів.
Немає сумніву, що запровадження під час війни з 1 січня 2024 року продажу юридичним особам одномоментно до 10000 га сільгогосподарських земель остаточно ліквідує селянство, як клас. Більш того, тотальна мобілізація в першу чергу працездатних селян до ЗСУ остаточно доб’є українське село.
Тож важко уявити яким чином можливо латифундистське сільське господарство України вмонтувати в фермерський Європейський Союз.
Переконаний, що першкоджання експорту і транзиту збіжжя Польщею, Словакією, Угорщиною тощо та блокування з 6 листопада польськими перевізниками пунктів пропуску на кордоні України є лише початком перешкод, що чекають УКраїну при перемовинах про вступ до ЄС.

На передодні, 18 листопада, українці в п’яте відзначили День сержанта Збройних сил України, встановлений Указом П’ятого Президента України №153/2019 від 19 квітня 2019 року на вшанування відданості, відповідальністі та професіоналізму сержантів і старшин ЗСУ, їх мужності та героїзму у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Варто згадати, що за часів СССР українці складали левову частку сержантського і старшинського складу СА і ВМФ, який забезпечував їх боєздатність.
Переконаний, що саме сержантський корпус, а не офіцерський, на жаль, ніде правду діти, вихований ще на совкових традицях, сформований дійсно з мотивованих доборовольців є запорукою сили ЗСУ та гарантом нашої Перемоги.

Багато хто справедливо вважає листопад самим похмурим і важким місяцем року. Водночас саме у листопаді в українців у ХХІ столітті з’являлася надія і знаходилися небайдужі відчайдухи, які виходили на Майдан, незважаючи на дощ, сніг, вітер, ОМОН, і тому перемогли Помаранчова революція і Революція гідності.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 74 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024