Понеділок, 06/Травня/2024, 20:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [723]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Грудень » 1 » 646-й день. 1 Грудня – День народного Вибору та Спротиву.
646-й день. 1 Грудня – День народного Вибору та Спротиву.
13:00
646-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Справжня зима прийшла, як і прогнозували синоптики, на тиждень раніше за календарну. Цьому передували циклони і надзвичайно потужний шторм у Криму і заметіль на Одещині.

Нажаль, до «страйкуючих» за пітримки влади польських перевізників, які заблокували вже усі чотири пропускні пункти перетину кордону ЄС з Україною, додалася ще й погроза блокади з 1 грудня єдиного для вантаживок пункту переходу з ЄС на кордоні з Словакією.
Тож варто згадати, що саме колишня колонія мадяр Словацька маріонеткова держава, створена нацистами після розчленування Чехословаччини у Мюнхені у 1938 році, разом л нацистами розпочала нападу на Польщу 1 вересня 1939 року з Другу світову війну.
До речі, саме під приводом перебування словацького фюрера у Києво-Печерский Лаврі 3 листопада 1941 року НКВДісти підірвали її головний соборний храм Успенський собор.

Тепер промосковський уряд Словаччини, який нещодавно прийшов до влади, відкрив "другий" підтримки РФії в ЄС. Тож не варто дивуватися бажанню словаків порозумітися з рашистською РФією.

Натомість в РФії 30 листопада підірвано тунель на Байкало-Амурській залізнічній магістралі ворога, а 1 грудня підірвано потяг з паливом на залізничному Чортовому мосту в Бурятії, що зменшить на певний час постачання до РФії зброї з КНДР і товарів з КНР.

Поки в Конгресі США намагаються демократи і республіканці до Різдва визначита розмір домомоги Україні у 2024 році, а Сили оборони України стримують атаки ворога у позиційній війні, його агентура за допомоги корисних ідіотів намагається сіяти через медіа зневіру серед українців і наших союзників в Перемогу шляхом розповсюдження чуток щодо протистояння офісу Верховного головнокомандувача з Головкомадувачем ЗСУ. Нажаль цьому посприяла, зокрема й передчасна, і вірогідно зумисна, розкрутка в соціальних мережах генерала ЗА, як начебто кандидата у Президенти України на наступних виборах, що не могло не викликати негативної реакції офісу Шостого президента.

Натомість на ізраїльському фронті боротьби з тероризмом завершилося перемір’я, яке тривало з 24 листопада, з метою обміну заручників, гуманітарної допомоги, заблокованих на півдні сектору Гази палестинців. Водночас розпочалися розмови, як не дивно, про можливість утворення Палестинської незалежної держави для послаблення конфлікту між Ізраїлем і арабським світом.

1 грудня – 32 га річниця Всеукраїнський референдуму щодо проголошення незалежності України. На референдум винесли одне питання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?».
У референдумі взяли участь 31 891 742 виборця — 84,18 % населення УССР. З них 28 804 071 особа (90,32 %) проголосувала «За».

Ця історична подія спричинила до визнання незалежності України на міжнародній і перетворення СССР на СНГ, тобто, на думку так званих московських демократів, квазі СССР без країн Балтії.

Однак не так сталося як декому гадалося. Спроба рашистів створити Євроазійський Союз завдяки героїчній боротьбі Українському народу за демократію, езалежність та свободу провалилася.

1 грудня 1991 року відбулися перші вибори Президента України. Представник комуно-савєтської нменклатури Леонід Кравчук отримав 61,59% і переміг у всіх регіонах, за винятком трьох областей Галичини, де переміг представник націонал-демократів В'ячеслав Чорновіл, якого підтримали 23,27% виборців.

Ось таким невтішним на момент відновлення незалежності України було співвідношення сил між проєвропейськими національно-демократичними силами України і комуно-савєтською номенклатурою та московськими посіпаками.
Саме це спричинило до двох революцій і визвольниї війни з рашистською РФією.

1 грудня – 10-а річниця Всеукраїнського віча під час Революції Гідності, яке відбулося після жорстокого і підлого побиття учасників Євромайдану на майдані Незалежності «Беркутом» вніч на 30 листопада.
Десять років тому зі всієї України до столиці з'їхалися обурені українці, щоб висловити невдоволення діями злочинної влади.
О 12-30 розпочалася хода від парку Шевченка до Майдану Незалежності, де відбулося найбільше за часів незалежності Всеукраїнське віче, на яке зібралося приблизно 500 тисяч українців.

Міліція, яка заблокувала напередодні підступи до Майдану Незалежності, відступила.
Віче створило Штаб національного спротиву – координаційний центр Євромайдану, що розташовувався у Будинку профспілок. Головні вимоги штабу – відставка Кабміну, проведення позачергових виборів президента.

Водночас не може не тішити, що після 10 років судової тяганини, 27 листопада до Києво-Печерської Лаври з Амстердаму нарешті було доставлено понад 565 експонатів з кримських музеїв, зокрема 2,694 кг з скіфського золота, які намагалися привласнити окупанти.

Вітаємо українців з 1 Грудня – Днем народного Вибору та Спротиву.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!



Категорія: Погляд | Переглядів: 104 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024