Понеділок, 06/Травня/2024, 17:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [723]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2023 » Грудень » 13 » 658-й день. Порозуміння і плідна співпраця між поляками і українцями наближає перемогу Вільного світу над рашистами
658-й день. Порозуміння і плідна співпраця між поляками і українцями наближає перемогу Вільного світу над рашистами
15:42
658-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Справжня зима з морозом протрималася не довго. Їй на зміну прийшла «грипозно-ковідна» погода: відлига з мрякою, снігом, дощем і плюсовою температурою вдень. Хоча перший сніг поки ще якось тримається, але явно не дотягне до Різдва Христового.
Так звані «страйкарі» у Польщі за рішенням місцевої влади розблокували поки лише один з чотирьох переходів на кордоні з Україною. Водночас їх підтримали мадярські і словацькі перевізники, які від погроз перейшли до блокування пропускних пунктів на кордоні ЄС з Україною. Отже «другій» рашистський фронт проти України успішно діє.

Ворог активізував штурмові дії на багатьох напрямах на східному фронті, де застосовує через зимові погодні умови все більше броньованої техніки.
Водночас, у ніч на 13 грудня рашисти з району Балаклави 10 ударними БпЛА «Shahed-136/131» атакували Україну. Дев’ять БпЛА знищено на Одещині, один – на Хмельниччині.
О 03:00 13 грудня ворог, крім атаки БпЛА, вдруге поспіль завдав найбільшу терористичну нічну атаку з Брянської області по столиці 10 балістичними ракетами (типу С-400 та «Іскандер»). В той час 11 грудня їх було 8. ППО збило, як й першого разу, усі ракети, але уламками пошкоджено, зокрема, 4 багатоповерхівки 4 приватні будинки, водогін, автомобілі в кількох районах столиці та поранення отримали 53 людини.
Таким чином ворог планомірно наманагається виснажити ППО столиці, зокрема комплекси «Рatriot», щоб наносити удари по інфраструктурним об’єктам і тероризувати українців.

На тлі загострення ситуації між Гаяною і Венесуелою, яка оголосила після референдуму про анексії більшої частини цієї країни, Шостий Президент України разом з офісом здійснив турне через островну Республіку Кабо-Верде до Аргентини, США та Норвегії.
9 грудня він взяв участь в інавгурації доволі ексцентричного президента Аргентини, який з якогось дива подарував йому хануку, а також зустрівся керівниками деяких Латиноамерканських країн та неофіційно навіть поспілкувався з прем’єр-міністром Угорщини, який торпедує усі ініціативи ЄС щодо України. Більш того, разом з Туреччиною блокує вступ Швеції у НАТО.

Символічно, що саме 9 грудня, через десять років після знесення протестувальниками під час Революції гідності пам’ятника Леніна, який бовванів на бульварі Шевченка напроти Бесарабського ринку, було нарешті демонтовано культовий пам’ятник Щорсо-Кравчуко-коня, встановлений до 300-ліття Переяславської зради, на розі бульвару Шевченка і вул. Симона Петлюри.

Найбільше важливих зустрічей і перемовин Шостий Президент України провів 11-12 грудня у США, зокрема, з сенаторами та з 46-м президентом США щодо допомоги Україні, заблокованої у Конгресі республіканцями. Останні пов’язують надання допомоги Україні із різкою зміною міграійної політики США та будівництва стіни проти прониклення нелегальних мігрантів з Мексики.
Такі пропозиції від трампістів для країни, що постала саме завдяки емігрантам зі всього світу, для демократів є абсолютно неприйнятними, бо, без сумніву, значно зменшать їх підтримку на президентських і партламенських виборах.
Таким чином допомога Україні від США опинилися у разучниках від внутрішннх «розборок» між республіканцями і демократами, що, звісно, тішить усіх ворогів Вільного світу.

Натомість, українці, незважаючи втрату зв’язку (24 млн. мобільних абонентів) і інтернету від «Київстар» внаслідок можливо ворожої кібератаки зранку 12 грудня, з надією готуються завдяки корисним ідіотам, в багатьох містах без Різдвяних ялинок, але з Хануками, до Різдва Христова в очікуванні добрих новин з Брюсселя та Польщі, де 13 грудня постав новий коаліаційний уряд Туска після більш ніж 8 років антиєвросоюзівської моновлади «ПіС».

Переконаний, саме найскоріше порозуміння і плідна співпраця між поляками і українцями наближає перемогу Вільного світу над рашистами і їх посіпаками.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 101 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024