Понеділок, 06/Травня/2024, 04:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [723]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Лютий » 15 » 722-й день. Дякуємо усім партнерам і союзникам за ДОПОМОГУ!
722-й день. Дякуємо усім партнерам і союзникам за ДОПОМОГУ!
14:41
722-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

имова повінь на р. Десна досягла 12 лютого максимуму у 534 см над "0" поста у Чернігові у 534 см і пішла на спад. Рівень води в р. Десна 15 лютого становив вже 522 см над "0" поста і меншився за добу на 3 см.
Напруження у відносинах з Польщею зростає через блокування фермерами кордону і транспортних коридорів. Особливо обурює напад «фермерів» на хури з зерном, які начебто прямували до Литви, з висипанням збіжжя на дорогу. Більш того, підтримувані владою, страйкарі погрожують з 20 лютого перекрити усі пункти пропуску на кордоні з Україною.

Оточений ворогом з трьох сторін, укріпрайон Авдіївка тримається, мабуть, тільки завдяки спрямування туди попереднім командуванням ЗСУ елітної 3-ї окремої штурмової бригади. На жаль, лише розмови в медіо щодо надходження давно обіцяних партнерами літаків F-16 не допмагають нищити ворога ні на Куп’янською, ні на Мар’янському напрямках.

Уночі 15 лютого, мабуть, до московського Стрітення Господнього, ворог здійснив сьомий масований терористичний удар по Львову, Києву, Запоріжжю, Миргороду, Харківщині і ще кількох областях 12 крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс (Енгельс); 6 балістичними ракетами «Іскандер-М»/ KN-23 (Воронезька обл.); 2 крилаті ракети «Калібр» (Новоросійськ); 4 керованими авіаційними ракетами Х-59 (ТОТ Запорізької обл., Курська обл.); 2 зенітними керовані ракети С-300 (Білгородська обл.). Знищено 13 з 26 ракет: 8 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; 1 північнокорейську балістичну ракету «Іскандер-М»/KN-23; 2 крилаті ракети «Калібр»; 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
Внаслідок удару у Львові суттєво пошкоджено кілька об'єктів оператора системи розподілу, зокрема трансформаторну підстанцію.

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-а річниця виведення савєтських військ з Афганістану.
Цього року, вдруге після 1991 року, покладанні квітів до "Памятного знаку землякам — воинам-интернационалистам" "Незабутнім синам Чернігівщини полеглим в Афганістані" в Чернігові не було української державної символіки, але у традиційному заході взяли участь більше сотні «афганців» з червоними гвоздиками на чолі з колишнім міським головою - останнім секретарем обкому комсомолу, чинним начальником МВА, народним депутатом України по ВО № 205 від «Слуг народу», його помічницею, яка була обличчям чернігівського антимайдану, та заступником Чернігівської районної ради. Не було традиційних корзин з квітами від обласної ради, ЧОВА, міської ради, як й самих перших очільників області і міста. Не було традиційних корзин з квітами від обласної ради, ЧОВА, міської ради, як й самих перших очільників області і міста.





Безсумніву культ "афганців" - воїнів-інтернаціоналістів є складою частиною культу «пабєдабєсія» на РФї і Білорусії, але до чого тут Україна – жертва цього культу.

13 лютого завершилося фінальне голосування в Сенаті США, де сентори по 2 від 50 штатів-держва по пакету допомоги Україні ($60,06 млрд.), Ізраїлю і Тайваню.
ЗА -70.
ПРОТИ - 29.
22 республіканця дали голос ЗА.
Тепер все залежить від 435 конгресменів у Палаті представників, які представляють американський народ пропорційно кількості виборців і де верховодять трампісти. Настрій українців на день Святого Валентина явно підняло знищення 14 лютого безпілотними надводними апаратами «Magura» чергового ворожого великого десантного корабля «Цезарь Кунков» біля иАлупки (Крим).

Чекаємо ще й на добрі новини з Конгресу США і дякуємо усім партнерам і союзникам за ДОПОМОГУ!

СЛАВА СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 142 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024