Четвер, 02/Травня/2024, 03:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Березень » 17 » 753-й день. Потрібні ще більш потужні удари по рашистських нафтопереробних підприємствах
753-й день. Потрібні ще більш потужні удари по рашистських нафтопереробних підприємствах
12:55
753-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Весна не кожного дня вітає сонячним ранком, кволе тепло і відсутність дощу ще не сприяють справжньому пробудженню природи. Справжня буйна весна ще попереду. Станом на 15 березня рівень води в р. Десна з 583(-2) см над "0" поста, що на 10 см менше ніж було на 8 березня.

Поки у Конгресі США вже пів року імітують бурну діяльність щодо ухвалення допопоги Україні, а Європа ще не перебрала на себе лідерство Вільного світу, ворог продовжує тиснути на нашу оборону, впершу чергу, на Авдівському і Мар'їнському напрямках та нищити прифронтову інфраструктуру ракетними, бомбовими ударами та БпЛА.
Найбільше від його ударів постраждала Одеса, де зранку 15 березня від подвійного підступного терористичного удару «Іскандер-М» по рекреаційному об'єкту загинула щонайменше 21 людина, зокрема рятувальники, спецпризначенці, медики, поліцейські. Ще 74 знаходяться у лікарні

17 березня 1991 року, 33 років тому, відбувся єдиий в історії СССР Всесоюзний референдум про збереження СРСР. Результати З 185,6 млн громадян СРСР із правом голосу в референдумі взяли участь 148,5 млн осіб (80,0 % виборців). 145,82 млн (98,14 %) бюлетенів були визнані дійсними, 2,76 млн (1,86 %) — недійсними. В цілому на питання референдуму «Так» відповіли 113,5 млн осіб (77,85 %), «Ні» — 32,3 млн (22,15 %).

В УССР «ТАК» відповіли 22,11 млн осіб (70,2 %), «НІ» — 8,82 млн (28,0 %). При цьому у Литовській, Латвійській, Естонській, Грузинській, Молдавській та Вірменській ССР референдум не був проведений. В цих республіках «референдум СССР» проводили тільки деякі місцеві ради, трудові колективи, громадські об’єднання, командування військових частин.
Головна причина: небажання комуністичної влади отримати негативний результат. Українські комуністи діяли вигадливіше і винесли на 17 березня 1991 року додаткове питання: «Чи згодні Ви з тим, що Україна має бути у складі Союзу Радянських суверенних держав на засадах Декларації про державний суверенітет України?» та приклали не аби які зусилля, щоб українці голосували на підтримку обох питань: «ДА–ТАК».
Тому не дивно, що «ТАК» на це питання відповіли аж 80,2% опитаних в УССР. До речі, найбільше мешканці Чернігівської області аж 90,3%.
Здавалося, що «перестройщикі» отримали мандат на перетворення СССР у щось подібне до Європейського Союзу або у «федерацію республік», на зразок теперішньої РФії. Більш того, була ще й підтримка 41-го Президента США.

Вже 2 квітня 1991 року внаслідок так званої «павлівської» грошової реформи, спрямованої начебто на заморожування нетрудових доходів спекулянтів, корупціонерів, тіньового бізнесу та зупинення інфляції в СССР, відбулося підвищення майже втричі роздрібних цін у державній торгівлі, що свідчило про розвал економіки СРСР, а отже і держави.
Це була Піррова перемога, бо того ж року СССР було розпущено, а СНГ і Євроазійський союз виявилися нікчемними проектами.

Є відчуття, що так звані триденні «вибори президента РФ», зокрема й на тимчасово окупованих територіях України, нагадують саме Всесоюзний референдум 17 березня 1991 року, які зовсім невипадково офіційно відбуваються також 17 березня.
Звісно, рашисти зробили висновки і готуючись до фактично «референдуму про збереження режиму Путіна», знищили свого основного опозиціонера-антикорупціонера Навального, щоб т
аким чином запобігти ефекту Єльцина. Немає сумніву, що у рашистів так само, як і 33 роки тому, є сподівання й на 45-го Президента США і кандидата від республіканців на виборах президента США 2024 року, який схоже намагається, як і колись Джорж Буш старший, зберегти залишки Російської імперії.
Звісно ж, з метою «запобігання» світової ядерної війни.

Та не так станеться як в Кремлі гадається.

Сподіваємось, не стільки на партизанські рейди РФівських опозиціонерів на кордоні в Білгородській і Курській областях та відосики на єдиному марофоні, а, впершу чергу, на ще більш потужні удари по нафтопереробних підприємствах ворога, на стійкість Сил оборони України, підтримку союзників, які примусять рашистську банду терористів капітулювати.

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!

СЛАВА УКРАЇНІ!





КПССівські лістівки на підтримку оновленого СССР.





РУХівська листівка.

Категорія: Погляд | Переглядів: 137 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024