Четвер, 02/Травня/2024, 09:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Квітень » 16 » 783-й день. Україна - не Ізраїль
783-й день. Україна - не Ізраїль
12:10
783-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Після аномально теплої погоди у першій декаді квітня буйно квітнуть кульбаби, тюльпани, черемха, вишня. Майже все, крім яблунь і груш. Шкода, що прохолодна, дощова, хмарна і вітряна погода не сприяє опиленню їх комахами та бджолами.
А от комунальники взялися за справді літні роботи, зокрема, косити кульбаби бензокосарками, а не прибирати сніг.
Рівень води в р. Десна дещо стабілізувався і станом на ранок 16 квітня становив 563 (0) см над "0" поста, а в медіа вже не чутно про блокаду Польщею прикордонних переходів ЄС з Україною. Може тому, що Польща готуються до другого туру місцевих виборах чи фермери взялися за весняні польові роботи.

Ворог продовжує вести наступ майже на всіх напрямках. Особливо гаряче біля Часового Яру, якій рашисти планують захопити до 9 травня - сакральної дати для рашистів. Натомість, Сили оборони України перенесли напрямок ударів з НПЗ на пункти управління ворога.

1 квітня під час святкування мусульманами Рамадану (11 березня – 9 квітня) у сирійській столиці Дамаск ракетним ударом було знищено будівлю біля консульства Ірану. В результаті атаки імовірно загинуло 8 осіб, зокрема, старший командир Корпусу вартових Ісламської революції Ірану (КВІР.
Тож в Ірані пообіцяли помститися Ізраїлю.

Вночі 13-14 квітня Іран здійснив спробу завдати зі своєї території завдав очікуваного по Ізраїлю масованого комбінованого удару балістичними, крилатими ракетами і БпЛА. Як стверджують в Ізраїлі 99% повітряних цілей було перехоплено і знищено за межами країни. А це десь 103 балістичні ракети, 36 крилатих ракет та 185 БпЛА.
В Ізраїлі наголосили, що низка держав допомогла їм збити частинуповітряних цілей. Офіційно це підтвердили США, Велика Британія та Йорданія.
Водночас Ізраїль схоже виконав побажання США не здійснювати негайно удару у відповідь по території Ірану і поки що обмежується ударами по базам Хезболи в Лівані.

Схоже Ірану нападом 14 квітня з власної території з повітря вдалося довести, що самовпевнений в своїй непереможності Ізраїль без військової підтримки Заходу, не такий вже й непереможний і для потребує всебічної прямої військової допомоги союзників.
Більш того, участь збройних сил США, Великої Британії і Франції у відбитті нападу з повітря союзника РФії на Ізраїль викликало в українців хвилю нерозуміння щодо категоричної відмови країн НАТО хоча б частково закрити небо України від масованих ракетних терористичних ударів рашистів.

Водночас не справдились після нападу Ірану на Ізраїль сподівання українців й на прискорення ухвалення Конгресом США допомоги Україні. Більш того, трампісти наполягають на розгляді з "нуля" розділених пакетів допомоги окремо для України, Ізраїлю і Тайваню, а також можливо й скорочення допомоги Україні, надання її у борг та в рахунок заморожених активів РФії.

Треба нарешті всім українцям усвідомити, що Україна не тільки не Росія, але й не Ізраїль, скільки б потенційних носіїв паспорту громадянина Держави Ізраїль не посідали на керівних посадах в органах влади України.

І як же було комфортно від надії на всебічну підтримку американського народу раніше багатьом українцям, коли вони майже нічого не знали про справжнє меню американської політичної кухні.

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 127 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024