Субота, 27/Квітня/2024, 00:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2014 » Грудень » 27 » Бог нє Тімошка - відіт нємножка: Україна і Крим
Бог нє Тімошка - відіт нємножка: Україна і Крим
11:14
Двічі поспіль, 24 грудня та 26 грудня 2014 року від об'єднаної енергосистеми України через перевищення лімітів на споживання було відключено все енергопостачання Криму. А він, такий гордий і весь руцкій, повністю залежить від української електрики і від української води, і від українських продуктів. Адже росіяни, які там заправляють, за весь час свого вигрівання на кримських пляжах, так і не навчилися вирощувати для себе ні овочі, ні фрукти, ні молоко, ні м'ясо. Навіть риби у морського Криму нема своєї достатньо.

А татар, які власне, й тримали колись на собі економіку Криму при допомозі українців, всіляко утискали ті ж росіяни - ні землі не давали, ні мечеті будувати, ні повернути назви своїх міст і селищ...

Крим був повністю знеструмлений протягом години. Потім все ж таки дали. Звісно, кримчани кричатимуть про київську хунту і всьо такоє... Але, звиняйте, в Україні через вашу милість - війна з російськими окупантами. Ви пішли до окупанта, зрадивши Україну - тож окупант і має забезпечити вас і світлом, і водою, і жратвою... Україна вам нічого не винна - тільки кримським татарам. І допоможе їм. Он легендарний полковник Юлій Мачур, оголосивши про створення міжфракційного об'єднання депутатів по Криму, не виключив збройного визволення окупованого Криму. Приклад є - полковник УНР Болбочан свого часу форсував Сиваш і визволив весь Крим. У Сімферополі його зустрічали квітами! Зустрінуть і Мамчура!

Другий удар - припинення залізничного і автобусного сполучення з Кримом. А що - татар туди не пускають, чого іншим шастать? Мустафа Джемілєв висловив припущення, що це через загрозу нового російського вторгнення на материк.

І третій удар - санкції США: у Криму припинено обслуговування російських банків картками. Також відключено і Гугл Хром. Нагадаємо, що в Крим заборонено входити іноземним судам, літати літакам. Блокада. А Росія забезпечити Крим не здатна. Керченська переправа раз по раз стоїть - Бог не фраєр чи, як кажуть росіяни, Бог нє Тімошка - відіт нємножка... І переправу зупиняє природа. Хоча навіть при повній роботі вона не здатна забезпечити поставки ні продуктів, ні промислових товарів.

Пригадується, що колись дуже давно чернігівський князь по замерзлому льоду там, біля Керчі (українці звали це місто Корчем) виміряв відстань до Тамані. Це був князь Гліб. Чернігівський. І поставив знак- камінь, який зберігся і до сьогодні. Кажете Крим - русскій? Точно - руський, тобто наш, український. Бо русичі це ми - українці.

І Кубань буде наша. Бо князь Гліб там давно усе поміряв.

А кримчани хай посидять у темноті. Подумають без зомбування російським ТБ про мир, Україну, ними зраджену, про себе і світ...

Василь ЧЕПУРНИЙ
Категорія: Погляд | Переглядів: 977 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024