Вівторок, 19/Березня/2024, 08:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [320]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [715]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2019 » Жовтень » 2 » Чернігівський Рух: оглядини. ФОТОРЕПОРТАЖ
Чернігівський Рух: оглядини. ФОТОРЕПОРТАЖ
13:55
Оцінити стан своєї партії і загрози для українства - так можна назвати справжню мету обласної звітно- виборної конференції чернігівської обласної організації Народного Руху. Рух, як це не дивно звучить для багатьох політикуючих громадян, не тільки живий, але й має всі шанси на одужання після вашого захоплення політпроектами, що привели до сьогоднішнього невеселого стану зеленіючого болота.



Порадувало, що в історичному приміщенні Руху на Мазепи, 4 вперше за багато часу не вистачало вільних стільців. Були делегати з Остра, Ніжина, Новгорода- Сіверського, Борзни, Ічні, Талалаївки та Парафіївки, чомусь не приїхали з Носівки, Бобровиці та Прилук. Загалом прибули 22 делегати.





Дискусії розгорілися як щодо майбутнього продажу землі, так і щодо стану справ у самій організації, особливо її чернігівській міській структурі. Виступи відомих рухівців Сергія Чернякова, Григорія Шуриги, Сергія Соломахи, Бориса Мазура, Олександра Гомоляко були цікавими і корисними, сподіваюсь, що мій виступ - звіт - також.

Конференція визначила першочерговим завданням відновлення Руху задля протистояння антиукраїнським діям влади. Народний Рух Чернігівщини виступив категорично проти продажу товарної землі сільськогосподарського призначення іноземцям та агрохолдингам - на цю тему пройде загальнопартійна дискусія в усіх рухівських осередках. Нагадаю, що в принципі Рух, на відміну від лівих партій та політпроектів, таких, як "Батьківщина" та "Свобода", виступає ЗА продаж землі, але після вироблення належних запобіжників. Рух - за право приватної власності українців на свою землю. Але проти продажу її зайдам.

Рухівці Чернігівщини виступають категорично проти елементів капітуляції на Донбасі, до яких вдається нова влада. З метою тиску на неї намічені деякі рухівські заходи впливу.



Основним формальним питанням конференції було обрання нового керівництва і приємно, що вибори голови проходили серед трьох кандидатур, через що довелося запровадити таємне голосування. В голосуванні були кандидатури Миколи Черепа, Сергія Соломахи і Максима Карманнікова. Найбільше голосів - 12 отримав Микола Череп, який і став знову головою чернігівського Руху. Заступниками голови обрано мене, Сергія Соломаху, Сергія Чернякова та Ганну Галковську. Головою контрольно- ревізійної комісії став Олександр Гомоляко. Провід обрано у складі 9 осіб.

Конференція засвідчила: Рух нуртує - отже, житиме!

Василь ЧЕПУРНИЙ








На фото: результати таємного голосування оголошує голова лічильної комісії Євген Зінич.



P.S. Почесна грамота Чернігівської ОДА з нагоди 30- річчя Руху вручена голові Борзнянської організації Борису Мазуру та Подяка голови обласної ради - Ларисі Куровській. Конференція завершилася стихійним виконанням Гімну України (без фонограм)
Категорія: Анонси. Події | Переглядів: 705 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024