Четвер, 25/Квітня/2024, 19:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Травень » 18 » Нарешті заборонено КПУ
Нарешті заборонено КПУ
20:58
83-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-фашистських загарбників.

Напередодні Шостий Президент України оголосив про виконання завдання з оборони ЗСУ Маріуполя в повному обсязі і початок операції по порятунку життя його оборонців, які залишалися на "Азовсталі", за участі міжнародних посередників через процедуру обміну військовополоненими.

Нарешті, після більш ніж шести років тягонини, зрадницька симоненківська КПУ, яка напряму причетна до розв'язування цієї війни, рішенням Шостого апеляційного адміністративного суду юридично заборонена.

Тим самим підтверджено рішення суду першої інстанції Окружного адміністративного суду м.Києва від 16 грудня 2015 року про заборону діяльності КПУ.

Звісно, це ще не кінець ходіння по судах.

Шкода, що лише через більш ніж 30 років після першої заборони 30 серпня 1991 року президією Верховної ради України під орудою Леоніда Крачука, якого, до речі, цього дня після урочистого прощання в Українському Домі за участі Другого, Третього, П'ятого і Шостого Президентів України і звершення чину похорону Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм, поховали на Байковому кладовищі, нарешті юридично заборонено діяльність Комуністичної партії України, а фактично філії зюганівської КПРФ.

Нагадаємо, що в Україні на час воєнного стану призупинено діяльність 11 промосковських і лівих подітичних партій, зокрема, ОПЖЗ, Партії Шарія, "Опозиційний блок," "Наші", "Союз лівих сил", "Ліва опозиція", "Держава", "Соціалісти", СПУ, ПСПУ.

До того ж, 14 травня Шостим Президентом України, підписано зміни до закону про заборону політичних партій, які дозволяють розпочати судові процедури щодо повної заборони проросійських політичних партій.

Водночас, у Чернігівській ОВА ініціювали знесення культового пам'ятника для військово-патріотичного виховання комуно-московських окупантів "Три сестри".

Як символічно.

Монумент на межі трьох областей РСФСР, УССР, БССР було збудовано у 1975 році малоросійськими комуно-комсомольськими холуями на території УССР, бо дуже гарно підходило для пиятики і тирла ще двом сестрам щорічно в кінці червня на День савєтскай маладьожі.

СЛАВА УКРАЇНІ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 230 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024