П'ятница, 26/Квітня/2024, 16:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Квітень » 13 » Розгон ЄвроМайдану: суд повернув обвинувачувальний акт прокурору
Розгон ЄвроМайдану: суд повернув обвинувачувальний акт прокурору
10:02
8 квітня 2015 року суддя Деснянського районного суду м. Чернігова Стебліна А.В. керуючись ст. ст. 291, 314 КПУ України ухвалив повернути прокурору Чернігівської області обвинувальний акт у кримінальному впровадженні за обвинуваченням судового виконавця Рокоча А.А. у вчиненні кримінальних правопорушень ст.ст. 340, 364 ч. 1 ККУ при розгоні Чернігівського ЄвроМайдану 25 листопада 2013 року, як такий, що не відповідає вимогам діючого кримінально-процесуального законодавства з таких підстав:

1. В обвинувачувальному акті "відсутні дані про місце народження потерпілих Тавлуй С.В., Сергеєнко В.О., Соломахи С.В. та Жимолостовой С.К., а також повні відомості щодо представників потерпілих."

2. В обвинувачувальний акті "фактично відсутні дані про місце вчинення кримінального правопорушення, що позбавляє суд можливості вирішити питання про підсудність даного кримінального провадження", бо не вказано фактичну адресу знаходження скверу імені Попудренка в м.Чернігові, що "позбавляє суд можливості вирішити питання про підсудність кримінального провадження."

3. В обвинувачувальний акт не містить конкретного формулювання в чому полягає узурпація влади колишнім Президентом України Януковичем В.Ф. і яким чином Рокач А.В. сприяв цьому та в інтересах яких третіх осіб він діяв.

Вказані недоліки на думку судді унеможливлюють "призначення кримінального провадження до судового розгляну, оскільки позбавляє суд можливості в подальшому при судовому розгляді роз'ясняти обвинуваченому суть пред'явленого обвинівачення, а сторону захисту - можливості захищатися від пред'явленого обвинувачення."

Ухвала Деснянського районного суду м.Чернігова від 8 квітня 2015 року у справі №750/2069/к може бути оскаржена до апеляційного суду Чернігівської області протягом семи днів з дня її оголошення.

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ




Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1068 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024