П'ятница, 26/Квітня/2024, 09:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Квітень » 24 » РУХ проти паплюження українства навіть «останнім москалем»
РУХ проти паплюження українства навіть «останнім москалем»
09:04
14 квітня 2015 року на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра комедійного серіалу «Останній москаль», присвяченого пригодам московського мажора в карпатському селі.

Деякі канали називають цей примітивізм «патріотичним серіалом», але й існують протилежні думки.

Народний Рух України вважає цей серіал нікчемним примітивним напівфабрикатом. Під час інформаційної війни проти України творці серіалу ще більше допомагають ворогу, висміюючи етнічні групи українців.

Серіал розрахований на типового представника ватного суспільства, який щодня паплюжить все українське. Так званий серіал подають під соусом кльової української комедії, хоча насправді йде висміювання побуту, звичаїв та світогляду українців.

Ми закликаємо все свідоме українство адекватно відреагувати на ці відверті насмішки та приниження культури українців! Будьте пильними у виборі дозвілля, не дозволяйте маніпулювати вами, а особливо свідомістю нашого юного покоління!

Як зазначив директор-засновник Українського кіноклубу Колумбійського університету у Нью-Йорку, член НСКУ Юрій Шевчук: « Українське суспільство забуває те, що воно у величезній більшості своїй капітулювало у культурній війні з Російською імперією. Я не чую масових протестів інтелігенції проти цієї тупої пропаганди, яка калічить тисячі малих душ. Говорити вже про те, щоб українці дістали змогу нарешті подивитися серіал, який би їх стверджував, сповнював відчуттям самоповаги, а не кастрував і принижував – це вже з галузі невірогідного. У гарячій війні на сході і в Криму з українцями воюють російські солдати й офіцери. У війні культурній з Україною воюють самі ж її громадяни.

Цікаво було б побачити опитування глядачів про те, хто в «Останньому москалеві» симпатичний, а хто огидний. Кремль має всі підстави якось подякувати своїм «бійцям невидимого фронту» – творчому колективові цього «файного патріотичного серіалу».

Прес-служба НРУ
Категорія: Погляд | Переглядів: 980 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024