П'ятница, 29/Березня/2024, 17:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2017 » Листопад » 3 » Справа розгону євромайдану: Павло Вовк втік до Києва, але до суду не з'явився
Справа розгону євромайдану: Павло Вовк втік до Києва, але до суду не з'явився
10:18
2 листопада у Київському обласному апеляційному суді через неявку з невідомих причмн колишнього начальника юридичного відділу Чернігівської міської ради Павла Вовка, звинуваченого у причетності до розгону 25 листопада 2013 року Чернігівського євромайдану і його адвоката Андрія Душина, було зірвано розгляд апеляційних скарг прокуратури і постраждалих на виправдувальний вирок судді Деснянського районного суду м.Чернігова Григор"єва.

Колегія суддів була вимушена перенести розгляд справи на 10-00 23 листопада 2017 року.

До речі, перенесення розгляду апеляції з Чернігівського апеляційного суду відбулося на вимогу Павла Вовка і його адваката, які обгрунтували це упередженістю чернігівських суддів і участю їх у розгляді справ щодо інших обвинувачених у розгоні чернігівського майдану - полковника міліції Гребенюка і судового виконавця Рокача.

Безумовно, розгляд апеляції за межами Чернігова значно обмежує права постраждадих, бо їздити до Києва за власний рахунок - справа невдячна.

Тому є всі підстави вважати, що Павлу Вовку вдасться вийти сухим із води і громада ніколи не дізнається яким чином йому, за власною ініціативою, особисто, у вихідний суботий день 23 листопада 2013 року вдалося о 17 год. 15 хв. зареєструвати у Чернігівському окружному адміністративному суді позов з вимогою фактично заборонити проведення безстрокового євромайдану, а також мобілізувати в ніч з суботи на неділю суддю Зайця для розгляду справи за його позовом, а вранці у понеділок, 25 листопада, надати рішення суду до виконавчої служби.

При цьому це рішення було винесено суддею Зайцем за межами позовних вимог, а саме: Павло Вовк вимагав заборонити встановлення "малих архітектурних форм" на Красній площі і прилеглих частинах вулиць Шевченка, Магистратській, проспекту Миру, в той час як суддя Заяць значно розширив позовні вимоги і заборонив встановлювати "архітектурні форми" на Красній площі і прилеглих вулицях, а також визнав дії майданівців загрозливі для національної безпеки і життя людей. Але це не зупинило кваліфікованого і досвідченого юриста Павла Вовка подати таке спотворене рішення суду до виконавчої служби.

Більш того, Павло Вовк так поспішав, що передав до суду не копії, а оригінали ніким незареєстрованих листів від Чернігівської обласної організації "ДемАльянс" з повідомленням початок 23 листопада о 16-00 безстрокової акції-мітингу і сфальшованого листа начебто за підписом в.о. начальника міської міліції Парфент"єва про неможливість міліції забезпечити правопорядок в разі проведення безстрокової акції-мітингу "Чернігівській євромайдан" у сквері ім. Попудренка і відзначення 70-ї річниці голодомору біля П"ятницької церкви.

P.S. 3 листопала 2017 року згідно указу Президента України №350/2017 «Про призначення суддів» на посаду судді Чернігівського окружного адміністративного суду призначено Олександра Зайця. Саме того суддю Зайця, який за незаконним поданням начальника юридичного відділу міської ради видав ухвалу фактично про заборону чернігівського євромайдану.

Сергій СОЛОМАХА
Категорія: Злочинність | Переглядів: 1153 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024