П'ятница, 29/Березня/2024, 13:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Серпень » 25 » Ступак закликав національно-демократичні сили Чернігова до консолідації на захист України
Ступак закликав національно-демократичні сили Чернігова до консолідації на захист України
11:32
24 серпня в Чернігові з ініціативи Чернігівської обласної організації Української народної партії українські патріоти урочисто відзначили День незалежності України.

З молебню за Україну розпочався урочистий захід біля пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України». Його відправив керуючий Чернігівською єпархією Української православної церкви Київського Патріархату, єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон у співслужінні духовенства, а також священнослужителів Римо-католицької церкви отця Яцека і Української греко-католицької церкви отця Віталія. Учасники молебню на завершення разом заспівали «Боже, великий єдиний, нам Україну храни».

На мітингу депутат Чернігівської міської ради, голова обласної організації УНП Володимир Ступак закликав до відновлення діяльності Координаційної ради національно-демократичних сил Чернігівщини. Він запропонував 27 серпня або в інший день зібратися патріотичним партіям та організаціям на нараду з метою узгодження висунення кандидатів у депутати на мажоритарних округах, координації та взаємодопомоги на місцевих виборах. Українські патріоти повинні перемогти допомагаючи один одному.

«Боріться – поборите, Вам Бог допомагає! За Вас правда, за Вас слава. І воля святая!» – таким був леймотив виступів першого керівника Чернігівської крайової організації Руху Валерія Сарани, поетеси, депутата Чернігівської районної ради Надії Галковської, голови Чернігівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Михайла Данилюка. До речі, серед присутніх на мітингу був і вояк Української Повстанської Армії та учасник українського збройного підпілля другої половини 40-х років XX ст., політв’язень сталінських концтаборів Ярослав Цап.

Після завершення мітингу гімном України, його учасники поклали квіти до пам’ятника гетьману України Івану Мазепі. Символічно, що саме біля монументу славетному патріоту представники Української народної партії і «Свободи» домовилися по-українськи – здійснити координацію та взаємодопомогу на місцевих виборах.

Україна в небезпеці! Єднаймося, брати!

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії

Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1043 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024