Понеділок, 29/Квітня/2024, 04:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2011 » Квітень » 30 » У Новгород-Сіверському відключили газ у будинках. Подарунок до 1 травня?
У Новгород-Сіверському відключили газ у будинках. Подарунок до 1 травня?
03:54
29 травня 2011 року рада Новгород-Сіверської районної організації УНП у екстремальному порядку була вимушена розглянути питання про ганебне явище – раптове відключення газу у більше десятка багатоповерхівок у районному центрі.
Саме з такими зверненнями про допомогу масово звернулися жителі міста до депутата районної ради, очільника районної організації УНП Бориса Домоцького.
Місцеве керівництво газового господарства, попираючи норми елементарного людського проживання членів міської громади, почало пришвидшеними темпами відключати газопостачання у багатоповерхові будинки. Вони назвали причиною таких дій нестворення у будинках відповідних форм об'єднань квартиронаймачів, про що, мовляв, служба райгазу повідомляла у розклеєних оголошеннях, а виконавчий комітет Новгород-Сіверської міської ради через газету інформував про такі наміри мешканців квартир.
І хоча з повідомлення міської ради стає зрозумілим, що таку авантюру планували привести у дію з 15 жовтня 2011 року, газові магнати побігли уперед возу, нанесши удар раптовим відключенням по людській психіки і до того знесиленій від підвищення цін!
Районна рада УНП прийшла до висновку, що такі заходи з насильницького зганяння людей до об'єднань є незаконним, не говорячи вже про саму практику відключення газової труби.

Цього ж дня Б. Домоцький мав зустріч з заступником голови райдержадміністрації Олександром Могильним та домовився про зустріч з головою виконавчої влади району В'ячеславом Кауфманом.

Під час перемовин з О.Могильним, депутат від УНП поінформував представника влади про обурення людей з різних вулиць міста (більше десятка будинків) на самоуправство газової контори. Він закликав владу району поставити на місце керівництво газового господарства у зв'язку з порушенням багатьох правових норм щодо забезпечення безперебійного постачання газу до помешкань.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП

Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1021 | Додав: unp | Рейтинг: 1.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024