П'ятница, 26/Квітня/2024, 23:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Вересень » 14 » УНП вимагає усунути від патріотичного виховання молоді комуністів на українофобів
УНП вимагає усунути від патріотичного виховання молоді комуністів на українофобів
22:38
Українська народна партія заявляє про спробу Дмитра ТАБЧНИКА та Комуністичної партії забезпечити «патріотичне» виховання українських дітей у дусі та за ідеалами Радянського союзу. Про це заявив член Правління УНП Володимир СТУПАК.
Так політик прокоментував розпорядження Міністерства освіти та науки замінити львівський фестиваль "Труби перемоги", присвячений національно-визвольній боротьбі українського народу, грою "Блискавиця".

На думку СТУПАКА, „готується відновлення новітнього насильницького піонерства в середніх школах України, коли дітей будуть зомбувати комуністичною пропагандою”. Він нагадав, що гра „Блискавиця” була розроблена ще радянськими піонерами, рекомендована для запровадження в усіх школах народним депутатом від КПУ Петром ЦИБЕНКОМ.

«Заборона проведення патріотичних фестивалів та ігор, розроблених в часи незалежної України, є частиною плану деукраїнізації та совєтізації української освіти шляхом вилучення зі шкільних підручників більшої частини інформації про національно-визвольні змагання початку та середини 20 століття», підкреслив член Правління УНП.

Він переконаний, що «таким чином, влада планує змінити систему патріотичних цінностей української молоді, коли український патріотизм замінюється комуно-радянським сурогатом, замість патріотів України виховуються космополітичні піонери”. „Тому, Українська народна партія на центральному рівні вимагатиме скасувати скандальне розпорядження Міносвіти та усунути від процесу патріотичного виховання молоді комуністів та українофобів», повідомив політик.

Підсумовуючи, Володимир СТУПАК закликав «усіх народних депутатів з усіх партій та фракцій об’єднати зусилля і „нарешті відправити у відставку українофоба Дмитра ТАБАЧНИКА, якого навіть його колега по фракції Партії регіонів Сергій ГОЛОВАТИЙ назвав „ксенофобом, який запровадив політику боротьби з етнічними українцями та з усім українським в Україні», зазначив Володимир СТУПАК.

Категорія: Погляд | Переглядів: 979 | Додав: unp | Рейтинг: 4.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024