Середа, 01/Травня/2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Березень » 15 » Велика війна: перші підсумки
Велика війна: перші підсумки
08:10
20-й день.

Сонячний, але прохолодний весняний ранок.

Час підвести перші грунтовні підсумки.

Нас чомусь вперто попереконували горе-політики і так звані експерти, що великої війни бути не може, бо для окупації України Московією потрібні мільйонні армії.
Звісно, це якщо за логікою тотальної Другої світової війни.

Виявилося, що маємо насправді Третю Світову гибридну війну.

Немає сумнівів, велика війна, що почалася зі вторгненя в Україну о 4:00 24 лютого 2022 року десятків батальйонних тактичних груп збройних сил Московії, дуже схожа на війну, оголошену більшовицьким урядом Росії на чолі з Ульяновим(Лєніним) Центральній раді і щойно проголошеній Українській Народній Республіці(УНР), яку у кінці грудня 1917 року. Саме таку тактику використовували загони Красної гвардії і більшовиків-мародерів під орудою Муравйова, просуваючись з Мінсь4а, Харкова, Унечі, Брянська на Київ.

Різниця в тому, що замість залізниць і бронепотягів, ворог наступає по автодорогам і повітрю, а Бахмач і Крути броньовані колони московитіа тепер мають по всій Україні, куди вони вдерлися.

Більш того, ворога зустрічають вже не добровольці і 300 легендарних юнаків і старшин військових шкіл і студентів, а Збройні Сили України з сучасним озброєнням, зокрема, й оборониим, отриманим від західних союзників.

Водночас, міста України не охоплені збройними більшовицькими заколотами єврейського пролетаріату, як у 1918 році, а перебувають під повним конзтролем бійців української територіальної оборони.

А головне, військовій машині Московії простоїть вже визнана усім Світом Держава Україна, якій не кілька днів чи тижнів, як у 1918 році, а більше 30-ти років від відновлення незалежності. Держава і суспільство, в якому відбулося три Майдани: референдум за незалежність 1 грудня 1991 року, Памаранчова революція і Революція Гідності та живі усі шість(!), обраних Українським народом Президента України.

А головне, українці нарешті позбулися комуністичної інтернаціональної маячні про так звані братські народи і бажають жити у своїй власній Державі, на своїй Українській Землі, яку її громадяни захищають зі зброєю у руках від окупантів.

Отже, є всі об'єктивні умови для Перемоги Ураїнського народу над московською комуно-фашистською ордою, яких вкрай бракувало 100 років тому.

Чернігів - фортеця,

Чернігів - місто Героїв!

Путін - капут!

Слава Україні!

Сергій СОЛОМАХА
Категорія: Погляд | Переглядів: 306 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024