П'ятница, 29/Березня/2024, 11:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Листопад » 13 » Відповідальний погляд. Корупція.
Відповідальний погляд. Корупція.
20:28
Пам’ятаю, як сміялися з китайців, коли ті під час культурної революції намагалися все виробляти самі. Доходило до будівництва вдома доменних печей для виплавки металу. Потім дивувалися, як китайці «оптом» розстрілювали своїх хабарників, що влаштовували побори з виробників. Посміювалися й із польських гаражів, у котрих виготовлялося все, чого потребували наші ринки. Дивувалися голландцям і німцям, котрі вдома варили пиво та сир. А вони ж, пестили та зрощували свого виробника!

А ми, що ми? Ми викохували свого чиновника, котрий скупчений у відповідних відомствах контролює, забороняє, нормує, вимірює, приписує й ще тисячу палок соває в колеса виробнику. Ми створили великих чиновників, котрі хапонули державні підприємства й використовують малих чиновників виключно як зброю проти дрібних виробників-конкурентів. Особливе наше досягнення, правоохоронний чиновник. Він не тільки собі на скоринку хліба підробляє корупцією та рейдерством, він ще і інших чиновників кришує.

Ось тепер, коли світове товариство захворіло на кризу, всі держави намагаються споживати своє. Щоб свого у них було достатньо, вони заздалегідь подбали. А ми тепер, замість повного достатку товарів, змушені милуватися на своє вкрай корумповане чиновництво. Що ж, мабуть час наводити порядок.

В контексті антикризових заходів, пропоную Чернігівській ОО УНП виступити з ініціативою подолання в Україні корупції, як явища, котре нищить державу і грабує людей.
Прошу підтримати пропозицію.

Фото з сайту proorel.ru

Категорія: Погляд | Переглядів: 1286 | Додав: abc | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 2
2 Волдимир Брязкало  
1. Надання банківськими установами за низькими відсотковими ставками кредиту, як споживача Українського, так і виробника. Забезпечуючи перенвагу енерго зберігаючих технологій.
2. Звільнити від податкового тиску 100% пільгового навантаження, розподіляючи вироблений продукт бюджет кожного споживача, при тому розміру коштів, який повинен відповідати вазі горшової одиниці збільшуючи її купівельну можливість.
3. Жодна із бізнесових операці не повинна проводитись без касового впровадження, з фіксованою сплатою податку за надані роботи, товари послуги.

Володимир Брязкало,
Голова управи Борзнянської р.о УНП


1 Соломаха  
Звернення направлене до Секретаріату УНП 11 листопада 2008 р.
Вважаю, що розпочату УПН агітаційну кампанію "Купуй українське", потрібно ще доповнити реальною програмою від УНП по боротьбі з корупцією на всіх рівнях хоча б по таких напрямках:

1. Зменшення надприбутковості в окремих видах підприємницької діяльності, що є головною причиною шаленого розмаху корупційних діянь в Україні, що гальмують розвиток справжнього малого та середнього підприємництва.

2. Посилення боротьби з тіньовою економікою і монополізмом.

3. Розмежування малого бізнесу(ФОП) і монопольних торгових утворень, які для отримання надприбутків використовують спрощене оподаткування ФОП, що є головним джерелом фінансування корупції в Україні на місцевому рівні.

4. Обмеження і контроль за розмірами і джерелами фінансування партій і їх виборчих кампаній партій(блоків), що є одним з головних чинників корупції у центральних органах влади: уряді, ВРУ, судах.

Сергій Соломаха,
заступник голови Чернігівської обласної організації УНП


Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024