Субота, 27/Липня/2024, 12:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [259]
Анонси. Події [328]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [738]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Травень » 15 » 812-й день. Тримаємо економічний фронт!
812-й день. Тримаємо економічний фронт!
11:56
812-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Квітне поки що прохолодний, але сонячний травень. 15 травня в Чернігові встановлено новий рекорд, який тримався 20 років. Мінімальна температура повітря становила +0,0 °С.
Пік весняної повені в Чернігові прийшовся на 11-12 травня становив 617 см над "0" поста і пішов на спад.. Рівень води станом на ранок 15 травня становив вже 610 (-2) см над "0" поста.

Ідеологічний фронт.

Соціальні мережі палали як від обурення, так й схвалення результатів скандального 68-го "небінарного" пісенного конкурсу Євробачення, який завершився в ніч з 11 на 12 травня у Швеції. Вкотре засвідчено, що це дійство має потужне політичне забарвлення. Якщо у 2022 і 2023 році найбільше увага була прикута до України, то цього разу пристрасті вирували навколо Ізраїлю і його дій у секторі Газа.
До речі, співачка з Ізраїлю до 2022 року мешкала в РФ, де починала музичну кар'єру та брала участь багатьох шоу, зокрема, «Голос. Діти» та «Новая волна», що проводилися в анексованому рашистами Криму.
Переконаний, що під час війни все, що не відбувається несе на собі ознаки цієї війни. І організатори євробачення, і європейці не суцільні ідіоти. Розуміють, що краще проводити "Євробачення 2025» у нейтральній безпечній країні, бо й колись нейтральна Швеція тепер вже у НАТО.

Ніч з 14-15 травня була для нашої ППО чи не найспокійнішою за весь час великої війни. Навіть не було шахедів.
Натомість Сили оборони України здійснили потужну ракетну атаку на військове летовище "Бельбек" в окупованому Криму.

Водночас на тлі успішного й очікуваного наступу ворога у ніч на 10 травня на Харківщині, зокрема на місто Вовчанськ, напередодні чергового візиту 16-17 травня товариша Пу до товариша Сі, 14 травня до Києва з неоголошеним дводенним візитом, уже четвертим за час повномасштабного рашистського вторгнення, прибув держсекретар США.
Якщо США треба довести Києву, що довгоочікувана допомога і особливо засоби ППО, вже десь в дорозі, а Києву необхідно невідкладно займатися мобілізацією, то Москві треба продемонструвати Пекіну, що китайська допомога у війні проти України (а це й купівля нафти, обхід санкцій, продаж товарів подвійного призначення, надання супутникових даних) стала в пригоді й згортати її не треба.

Більш того, кадрові зміни в міністерстві війни РФ свідчать не тільки про реванш ЧКістів за минулорічну поразку від військових під путчу вагнерівців, але про намагання перевести її військову машину від використання, накопиченої зброї і ресурсів ще за часів СССР, на її масове виробництво, що потребує інших підходів щодо функціонування військово-промислового комплексу та інших керівних кадрів.

Війна набуває все більше ознак не тільки гібридної, але й тривалої «гарячої» Третьої світової війни. Адже й в країнах НАТО вичерпуються запаси озброєнь часів «холодної» війни і треба перебудовувати економіку на військові рейки.

Економічний фронт.

Через дефіцит електроенергії в мережі внаслідок руйнувань ворогом більшості українських ТЕЦ і ГЕС, НЕК "Укренерго" з 6:40 до 09:00 15 травня вже застосувала контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України, в т.ч. й на Чернігівщині.
Введено й графіки аварійних відключень електрики для побутових споживачів. Ще з 8 травня на Чернігівщині введено графіки обмеження електричної потужності для підприємств.
Це, звісно, тільки початок.

Відсутність належного стабільного електропостачання у промисловості підриває спроможність України фінансувати і забезпечувати Сили оборони України. Українцям, щоб допомогти фронту, треба переходити на режим суворої економії ресурсів і ефективного їх використання на всіх рівнях, зокрема електроенергії, від освітлення під’їзду в будинку, відмови від морозильників і кондиціонерів, прання вночі до введення суцільно нічних графіків роботи на підприємствах.

Без надійного і ефективного економічного фронту вкрай складно тримати наступ ворога, який має значно більші ресурси і готується до тривалої війни на виснаження.
Більш того, західні демократії остаточно довели, що явно поступаються тоталітарним режимам у швидкості прийняття рішень у кризових ситуаціях і програють у тривалих військових конфліктах.

Тримаємо економічний фронт!

СЛАВА УКРАЇНІ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 209 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024