Субота, 27/Липня/2024, 11:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [259]
Анонси. Події [328]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [738]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Травень » 26 » 823-й день. УКРАЇНА В НЕБЕЗПЕЦІ!
823-й день. УКРАЇНА В НЕБЕЗПЕЦІ!
11:34
823-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Відпалали свічками каштани, але буйно квітне біла акація. Однак триватиме це не довго, як хотілося б бджолярам, через палюче майже літнє сонце.
Стрімко завершується весняне водопілля. Станом на 26 травня рівень води в р. Десна 561 см над "0" поста, тобто впав на 56 см від максимального рівня.
На Сіверщині настав час панування мошки й комарів.

Ворог ледь не щодня і ночі кошмарить Харків. Вранці 23 травня він випустив по Харкову і Люботину 15 ракет С-300. Відбулося пряме влучання у друкарню «Фактор Друк» у Основ'янському районі, де видавали свою продукцію не одне видавництво. У момент ворожих ударів там працювало близько 50 людей. На робочому місці загинуло 7 осіб.
25 травня, близько 16:00 рашисти ударили двома КАБами по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові. Кількість загиблих щонайменше 14 осіб. Окрім того, травм зазнали ще 43 людини.

У ніч на 26 травня ворог завдав безкарного чергового масованого ракетно-авіаційного удару по Україні із застосуванням, зокрема:
- 2 аеробалістичні ракети Х-47М2 «Кинджал» із літаків МіГ-31К (пуски з повітряного простору Тамбовської області;
- 12 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС (район пусків Саратовська область. Збито 12;
- 31 ударний БпЛА «Shahed-131/136» (пуски – Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, мис Чауда (ТОТ Криму). Збито усі.
Повітряні цілі знищувались у Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Полтавській, Запорізькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Вінницькій та Чернігівській областях.

Натомість Силам оборони України, підтягнувши резерви на Харківському напрямку, вдалося зупинити наступ ворога, який почався 10 травня. Найбільш гаряча точка - місто Вовчанськ.

Не зважаючи на гучні арешти "генералів-корупціонерів" з найблишого оточення колишнього міністра оборони РФії бравими ЧКістами товариша Пу, за потужної економіно-стабілізаційної підтримки від товариша Сі, ворог продовжує фактично безперервний наступ по всьому Східному фронту, намагаючись окупувати, в першу чергу, як найбільше території Донецької області і спонукати українську владу і Захід до «заморозки» конфлікту».
Не виключено, щоб позбавити СОУ резервів, поки маємо значні проблеми з мобілізацією і майже паралізованими ТЦК через наплив мільйонів немобілізантів, рашисти спробують розширити фронт активних бойових шляхом масованого вторгнення на Сумському і Чернігівському напрямках.

Тож вкрай непокоїть публічне протистояння, в першу чергу, за право розпоряджатися земельними ресурсами двох влад в місті Чернігові, за яким явно стирчать інтереси конкретних забудовників.

Поки влади чубиться за землю і фінансові потоки, вдень 25 травня під час повітряної тривоги чернігівці чули вибух на півночі міста. Ймовірно, ракетним ударом пошкоджено господарську будівлю.

Водночас поки високопосадовці країн Заходу обмежуються заявами в адресу рашистського фюрера, зокрема 46 Президент США назвав його «жорстоким тираном», Україна потребує не тільки слів підтримки, а й посилення ППО, літаків F-16, далекобійних ракет і дозволу завдавати удари по військових цілях в РФії, що є найкращим способом запобігти безкарним повітряним масованим терористичним атакам рашистів.

УКРАЇНА В НЕБЕЗПЕЦІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 117 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024