Субота, 27/Липня/2024, 13:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [259]
Анонси. Події [328]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [738]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Червень » 6 » 834-й день. Вітаємо з Днем Журналіста!
834-й день. Вітаємо з Днем Журналіста!
13:39
834-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Рясні дощі у червні запорука доброго врожаю збіжжя. Шкода, що вони можуть інколи вдарити зливими з градом та штормовим вітром.
Природою не покеруєш...

Поляки знову заблокували для вантажного транспорту переходи на кордоні з Україною. Мабуть відсіялися…

Рівень води в р. Десна стрімко падає і станом на 6 червня становить 450 (-11) см над "0" поста. Це на 167 см менше ніж було 10 травня на піку весняної повені.

6 червня - річниця найбільшого рашистського терористичного злочину підриву Каховської гідроелектростанції та знищення водосховища. Реакція світу вкрай на цей злочин була млявою. Це був лише початок нищення ГЕС ворогом.

6 червня – 80-та річниця з наймасштабнішої у світовій історії висадки повітряного та морського десантів на узбережжя французької Нормандії під час Другої світової війни (День «Д», операція «Оверлорд»), якою було відкрито Другий фронт проти нацистів. Головну роль у проведенні цієї операції відіграли війська США, Великої Британії та Канади. Відзначення цієї історичної події відбувається 5-7 червня за участі, зокрема, президентів США, Франції, короля Чарльза ІІІ, прем’єр-мінстра ФРН.

На ці урочистості запрошено також й Шостого Президента України, який щойно повернувся з перемовин у Сінгапурі і на Філіппінах, що викликало негативну реакцію комуністичної КНР.
Добре, що нарешті офіційних представників РФії на ці урочистості не запрошено.
Україна бере участь в урочистостях як переможець у Другій світовій війні.

Символічно, що в цих ювілейних заходах в останнє беруть сивочолі 100-літні вояки-ветерани висадки в Нормандії, з якої й почалося звільнення Європи від нацистів – чуми ХХ століття.

Сподіваємось, що перемовини з президентами США і Франції Шостого Президента України відкриють нові перспективи у щодо визволення України від рашистів - чуми ХХІ століття.

6 червня – День журналі́ста, щорічного професійного свята працівників засобів масової інформації в Україні, встановленого указом Першого Президента України № 251/94 від 25 травня 1994 року на честь прийняття 6 червня 1992 року Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

Сумно, що до Дня журналіста начальник Чернігівської МВА 4 червня одноосібним рішенням без обговорення з цивільною владою скоротив на 3 млн 452 тис. грн. фінансування телеканалу КП “Новий Чернігів” на 2024 рік.
Немає сумніву, що такі дії начальник МВА, чим би вони не пояснювалися, є спробою тиску на журналістів муніципального телеканалу та свідченням про можливість його закриття.

Коли у 1990 році опозиційна демократична депутатська група "Чернігів" ініціювала створення міської газети "Чернігівські відомості", телевізійного каналу і радіо, то передбачалося, що це будуть ЗМІ для висвітлення, в першу чергу, подій у місті, діяльності депутатів від усіх фракцій, майданчиком для прямого контакту виборців з міською владою і депутатами.
Звісно, правду ніде діти, що моновлада міського голови цей задум, на жаль, зруйнувала вщент.

У Писанні сказано, що перед кінцем світу першими зникнуть бджоли. Так само перед кінцем демократії першими зникнуть журналісти, бо спочатку було СЛОВО. Нагадаю, що ЗЕ влада шоуменів відразу ще у 2019 році оголосила, що журналісти їм взагалі не потрібні. Однак резонансна ютуб-дискусія 29 травня між українським журналістом Віталієм Портниковим і московитською опозиціонеркою Юлією Латиніною щодо українців-зрадників і ганебного досі існуючого комплексу меншовартості малоросів у відносинах з московитами засвідчила, що слово журналіста має вагу.

Нагадаю, що Лідер Народного Руху В'ячеслав Чорновіл був журналістом.

Вітаємо з Днем Журналіста!



СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 111 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024