П'ятница, 18/Жовтня/2024, 07:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [261]
Анонси. Події [330]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [747]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Червень » 12 » 840-й день. Для Перемоги потрібна військово-економічна коаліція демократичних країн
840-й день. Для Перемоги потрібна військово-економічна коаліція демократичних країн
11:42
840-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Потужні зливи, що супроводжуються штормовим вітром, наробили чимало шкоди, що додало доволі клопоту ДСНС, комунальникам та електрикам.
Проте червневі дощі значно покращили стан картопляних полів. Сутичка північно-західного прохолодного й спекотного вологого південного повітря, що спричинила потужне збурення атмосфери, без сумніву вже невдовзі завершиться пануванням сонячного спекотного літа.

Ворог продовжує стиснути на Східному фронті. Особливо гаряче на Покровському напрямку, де відбулося його просування.
У відповідь СОУ завдають ударів по військовій інфраструктурі ворога на території РФії і ТОТ Криму, зокрема, по його літовищах та ЗРК комплексах.

У ніч на 12 червня, мабуть, до Дня Росії, встановленого на честь прийняття Декларації про державний суверенітет РСФСР у 1990 році, ворог завдав ракетно-авіаційного удару в напрямку столиці Україні, застосувавши:
- 4 крилаті ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС (район пусків – Саратовська обл.);
- 1 балістична ракета «Іскандер-М» (із ТОТ Криму);
- 1 аеробалістична ракета Х-47М2 «Кинджал» (із Тамбавської обл.;
- 24 ударних БпЛА типу «Shahed» (район пусків – Єйськ, Приморсько-Ахтарськ).
В результаті протиповітряних боїв у Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Харківській, Вінницькій областях збито усі цілі, крім ракети Х-47М2 «Кинджал»;
На жаль, цей обстріл спричинив у Київській області значну пожежу на промисловому об'єкті.

Економічний фронт.

11-12 червня відбулася конференція з відновлення України в Берліні за участі представників політики, бізнесу, громадянського суспільства та муніципалітетів з понад 60 країн, Шостого Президента України, прем'єр-міністра ФРН та президентки ЄС.
Берлінська конференція з реконструкції (Ukraine Recovery Conference, URC2024) — це вже третя конференція з реконструкції з початку повномасштабної війни. У липні 2022 року учасники в Лугано (Швейцарія) погодили основні принципи реконструкції: вона має бути орієнтованою на реформи, прозорою, демократичною та сталою. На конференції у Лондоні 2023 року в центрі уваги була мобілізація приватного сектору. У 2025 році конференцію разом з Україною прийматиме Італія.
Під час Міжнародної конференції з відновлення України URC 2024 у Берліні укладено 12 угод про співпрацю з фінансовими установами та енергетичними компаніями. Адже ворог знищив 80% теплової генерації і третину гідрогенерації електроенергії в Україні.

Все наче й добре, якби не демонстративна відставка голови Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, яке підготувало цю конференцію, "через системні перешкоджання", що похитне довіру західних партнерів до кадрової політики Шостого президента.
Водночас триває невизначеність і запекла боротьба щодо кількості країн і організацій, що братимуть участь у глобальному Саміті миру, який відбудеться у Швейцарії 15-16 червня.
Мова йде про десь в межах 80-100 країн, хоча було розіслано близько 160 запрошень.
Однак немає сумніву, що тоталітарний режими на чолі з товаришами Сі і Пу явно ігнорують цей саміт.
Більш того, диктатор РФії планує особисто здійснити явно пропагандистські візити до КНДР і В’єтнаму - країн, де після Другої світової війни за підтримки СССР комуністи захопили владу, а згодом у 50-70 роках минулого століття перемогли у війні проти США і його союзників.

Деякі аналітики не безпідставно вважають, що глобальний Саміт миру у Швейцарії - це лише перший крок до формування нового світового ладу замість того, що був обговорений і встановлений державами-переможцями у Другій світовій війні США, СССР та Великою Британією на Тегеранській, Ялтинській та Потсдамській конференціях. Адже очевидно, що Рада безпеки ООН зразка 1945 року вже давно не здатна підтримувати мир у світі.

Може й воно й так, але для цього треба спочатку створити потужну військово-економічну коаліцію демократичних країн і отримати Перемогу над світовим тоталітаризмом.

Переконаний, що без вирішення демократичним світом питань, які є наслідком ще Другої світової війни, зокрема, щодо демократизації комуністичних тоталітарних режимів в КНР, КНДР, В’єтнамі та об’єднання Китаю і Кореї на демократичних засадах, Українська Перемога неможлива.

СЛАВА УКРАЇНІ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 115 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024