Неділя, 08/Вересня/2024, 03:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [259]
Анонси. Події [328]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [744]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Червень » 18 » 846-й день. ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ: В ЄДНОСТІ НАША СИЛА
846-й день. ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ: В ЄДНОСТІ НАША СИЛА
13:50
846-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Після майже щоденних рясних дощів встановилася гарна літня і поки що не спекотна погода.

У ніч на 18 червня в Запорізькій і Дніпровській областях ППО і без F-16 збила всі 10 дронів Shahed-131/136 ворога.
Тим часом товариш Пу вірогідно з метою відкриття "другого" фронту проти Заходу уТихоокеанському регіоні вперше за останні 24 роки прибув з помпезним дводеннним візитом до КНДР. Наступний - комуністичний В'єтнам.

Завершилася довгоочікувана міжнародна зустріч лідерів та представників з 93 країн і 8 міжнародних організацій, а також ООН (спостерігач), яку підготували голова офісу Шостого Президента України та Швейцарія.
Серед учасників Саміту Миру в Україні, який відбувся 15-16 червня в готелі Бюрґенштоку неподалік Люцерни в Швейцарії було 30 президентів та 23 прем’єр-міністра. США представляла віцепрезидентка. Францію, Аргентину, Польщу, Португалію – президенти. ФРН – федеральний канцлер. Зокрема, Велику Британію, Канаду, Італію, Іспанію – прем’єр-міністри.

В Україні ця зустріч висвічувалася посадовцями та в медіа як Глобальний саміт миру, а у світі як Summit on Peace in Ukraine.

Підсумкове Спільне комюніке підписали 77 держав і 5 організацій, зокрема й Вселенський патріарх Варфоломій І, який перебував на саміт ів якості спостерігача. Натомість Ватикан – єдина з 45 європейських держав, що брала участь у саміті, відмовився підтримати Спільне комюніке через статус спостерігача.
Не підтримали Спільне комюніке з 14 американських країн - Бразилія (спостерігач), Мексика, Колумбія; 9 з 17 азійських країн, зокрема, Індія, Індонезія, Саудівська Аравія, ОАЕ, Ірак, Йорданія, Тайланд; з 13 африканських країн - ПАР, Лівія, Руанда.

Яка з трьох пропозицій не сподобалася в Спільному комюніке представникам цих країн?
1. Українські атомні об'єкти, включаючи Запорізьку АЕС, повинні працювати безпечно та надійно під повним суверенним контролем України, відповідно до принципів МАГАТЕ та під його наглядом (до речі, МАГАТЕ проігнорувало Саміт).
2. Доступ до портів у Чорному та Азовському морях є критично важливими. Українська сільськогосподарська продукція має безпечно та вільно постачатися до зацікавлених третіх країн.
3. Всі військовополонені мають бути звільнені через механізм повного обміну. Всі депортовані та незаконно вивезені українські діти, а також всі інші незаконно затримані українські цивільні, повинні бути повернуті в Україну.

Саміт Миру в Україні схоже підтвердив, що постколоніальному глобальному Півдні байдуже на загарбання РФією України і Геноцид українців, мабуть тому, що її підтримує ненависний їм Захід.
Більш того, організатори бойкоту Саміту товариші Сі і Пу схоже у захваті.
Може саме такого розколу світу на демократичний і авторитарний добивалися ініціатори Саміту Миру в Україні?

На жаль, напередодні, 17 червня, збірна України з футболу, вперше укомплектована аж 12 крутими легіонерами-мільйонерами, що грають в елітних професійних клубах Європи, несподівано ганебно, з рахунком 3:0, програла збірній Румунії свій перший матч Чемпіонату Європи 2024.
Немає сумніву, що навіть купа грошОвих зірок - ще не зіркова команда.

Так само не тільки підтримка демократичного світу, але й єдність, витримка і мудрість українців на фронті, у тилу і за кордоном гарантує Перемогу над ворогом.

ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ: В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ ТА ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 108 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024