Неділя, 08/Вересня/2024, 03:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [259]
Анонси. Події [328]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [744]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Липень » 4 » 862-й день. З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ США!
862-й день. З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ США!
11:56
862-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Після короткого передиху, спека за +30°С повертається.
Жнива...

Ворог тисне і обстрілює прифронтові населені пункти. До Вовчанська і Часового Яру, де склалася критична ситуація, додалися Торецьк і Нью-Йорк.
В ніч на 4 липня рашисти атакували Україну 22-ма ударними безпілотниками типу Shahed-131/136 із Курської області столицю. Збито - 21.
Є влучання уенергооб’єкті у Сновську на Чернігівщині, без світла залишилося майже 6 тисяч абонентів у 16 населених пунктах.

Українці вже потерпають через погодинні вимкнення світла через нестачу електроенергії внаслідок комбінованих цілеспрямованих атак рашистів на українську енергосистему, теплові електростанції державної компанії «Центренерго» і гідроелектростанції «Укргідроенерго», що спричинило після 22 березня до втрати близько 9 ГВт потужностей.
А по переду зима...

Прем’єр-міністр Угорщини 2 липня, звісно як головуючий у Раді Євросоюзу, побував вперше з 2012 року у Київ. Адже з 1 липня Угорщина головує наступні пів року у Раді в ЄС. Звісно, що при цьому він лобіював у Києві нову угоду про співпрацю між країнами, але й мадярські шовіністичні забаганки з 11 пунктів та інтереси товаришів Сі і Пу щодо «заморожування конфлікту». Вірогідно, що для багатьох мадяр образа на англосаксів і французів за «несправедливий» на їх думку Тріанонський договір від 4 червня 1920 року між союзними державами Антанти в Першій світовій війні та Угорщиною та за відсутність дієвої підтримки країнами НАТО, на відміну від України у російсько-українській війні, антисталінської Угорської революції 1956 року, більша ніж на московитів.

3-4 липня у Казахстані за участі товаришів Сі і ПУ і відсутності прем’єр-міністра Індії, відбувся дводенний щорічний саміт лідерів Шанхайської організації співпраці (ШОС), який має бути зосереджений «на кращій координації боротьби з тероризмом у регіоні».
У саміті беруть участь лідери і представники держав, що не є членами ШОС, такі як Азербайджан, Білорусь, Катар, Монголія, Об’єднані Арабські Емірати, Туркменистан і Туреччина, а також генеральний секретар ООН.
На самиті очікується прийняття до ШОС окупованої РФією Білорусі. Безсумніву, розширення ШОС є частиною зусиль товаришів Сі і Пу для просування альтернатив західним інституціям під проводом США.

4 липня - День Національної поліції України, встановлене Указом П’ятого Президента України від 4 квітня 2018 року № 97 на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.
До 2018 року це дивним чином визначене за датою свято відзначалося 4 серпня — у день підписання П’ятим Президентом України у 2015 році Закону України «Про Національну поліцію».

4 липня – День незалежності США!

Це - головне державне федеральне свято Сполучених Штатів Америки, вихідний день для всіх (з 1938р.), встановлене на честь Декларації незалежності США від Об'єднаного Королівства Великої Британії, підписаної 4 липня 1776 року.

Нагадаю, що за рік до того, 16 червня 1775 року російськими військами було повністю зруйновано Січ, а все майно та козацькі архіви було вивезено до Петербурга. Козацьку старшину та кошового отамана Петра Калнишевського звинувачено у зраді та засуджено до каторги. Унаслідок цього незалежна держава українського народу - Військо Запорозьке Низове остаточно припинило своє існування.

На жаль, ні у 28-й Президент США, який окреслив 8 січня 1918 року у виступі перед Конгресом своє бачення міжнародного устрою після Першої світової війни у вигляді концепції «Чотирнадцять пунктів Вільсона», ні у 41-го Президента США, який 1 серпня 1991 року в Києві однозначно висловлювався за збереження СРСР, не підтримували право українського народу на самовизначення.

Ось чому не варто дивуватися, що в США є потужний спротив наданню Україні військової допомоги у визвольній боротьбі за незалежну від рашистської РФії Державу Україна - повноправного члена ЄС і НАТО.

Більш того, передвиборча боротьба між республіканцями і демократами, між 45-м і 46-м Президентами США, яка вкрай загострилася через млявість порівняно з опонентом чинного Президента США на дебатах в День Конституції України, 28 червня, є лише дзеркалом у якому відбиваються реальні настрої американців.

Сумно і тривожно, що деякі американці, які вірогідно дуже пишаються незалежністю своєї країни, зокрема й фактичний кандидат в президенти США, готові для примирення рашистською РФією і порозуміння з комуністичною КНР поступитися незалежністю і територіальною цілісністю України.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ США!

З Днем народження, Америко!

СЛАВА НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 112 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024