Неділя, 08/Вересня/2024, 03:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [259]
Анонси. Події [328]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [744]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Липень » 11 » 869-й день. Велика війна є наслідком прорахунків і поразок українців, в першу чергу, на ідеологічному фронті
869-й день. Велика війна є наслідком прорахунків і поразок українців, в першу чергу, на ідеологічному фронті
10:22
869-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Липнева спека. Навіть у ночі більше +20°С.

Невипадково саме напередодні відкриття ювілейного саміту НАТО у Вашингтоні, звісно, щоб показати «кузькіну мать» близько 10-ї ранку ранку 8 липня рашисти здійснили масовану терористичну ракетну атаку на — ключові українські міста Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов'янськ, Краматорськ, Покровськ та енергетичну інфраструктуру з боку Брянської та Курської областей, а також з тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської областей України 38 ракет:
- 1 аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал»; Збито.
- 4 балістичні ракети «Іскандер-М»; Збито – 3
- 1 крилату ракету 3М22 «Циркон»;
- 13 крилатих ракет Х-101; Збито – 11;
- 14 крилатих ракет «Калібр». Збито – 12;
- 2 крилаті ракети Х-22;
- 3 керовані авіаційні ракети Х-59/Х-69. Збито – усі.
У семи районах столиці Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Святошинському, Солом'янському та Шевченківському пошкоджено до 100 житлових будинків та інфраструктуру. Значних руйнувань ракетою Х-101, яка пролетіла через усю Чернігівську область, зазнала найбільша дитяча лікарня в Європі — національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит».
У Києві загинуло 33 людини (з них 5 дітей), 121— постраждали (серед них 10 дітей), у Кривому Розі - 11 людей, ще 59 отримали поранення.[

Це була найбільш масштабна атака на столицю за кількістю постраждалих й друга за кількістю жертв (після ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року) від початку великої війни.

Після візиту до Києва 5 липня одіозний прем'єр-міністр Угорщини (на цій посаді з 29 травня 2010 року) здійснив візит до товариша Пу у Москву, а 8 липня прибув у КНР та зустрівся з товаришем Сі, де заявив, що Китай – це ключова сила у створенні умов для миру в російсько-українській війні.
Символічно, що з Москви прем'єр-міністр Угорщини відбув на неформальний саміт Організації тюркських держав (Туреччина, Азербайджан, Узбекистан, Киргизстан і Казахстан, як спостерігачі - Туркменістан і Угорщина), який проходив 5-6 липня у Шуші (Карабах, Азербайджан).

Водночас прем'єр-міністр Індії, який обіймає цю посаду з 26 травня 2014 року) 8-9 липня перебував у Москві 8 липня. Адже Індія є другим торговим партнером РФії після КНР. Головна тема перемовин з другом і товаришем Пу - налагодження платіжних систем між Індією та РФією у зв'язку з ускладненими умовами платежів через санкції.

Що ж так поєднує і тягне диктаторів один до одного?

В першу чергу, вирішення схожих завдань: утримання у покорі підкорених народів і обхід санкційй колективного Заходу.

Без сумніву, останніми євроазійськими імперіями є комуністична КНР, кастова псевдодемократична Індія, ісламський Іран, рашистська РФ і ердоганівська Туреччина. Авторитарні режими цих країн об'єднує бажання зберегти імперії або їхні залишки від розпаду на національні держави по європейському зразку. Тому приборкання "фашистсвующих укропів" начебто в бунтівній провінції РФії є для них зрозумілим і прийнятним. В своїх країнах вони діють абсолютно так само.

Натомість колективний Захід виявився не готовий до великої війни з цими авторитарними режимами. А розрахунок на економічні санкції чи економічну блокаду, як і у 1939-1941 роках проти нацистської Німеччини і мілітаристської Японії, виявився геть провальними. 85 років тому це зробив комуністичний СССР, а зараз теж саме робить комуністичний Китай і «демократична» Індія.

Це підтвердив й ювілейний саміт НАТО, який відбувся напередодні 9-10 липня .у Вашингтоні.
Нарешті обіцяно, що Україні улітку з’являться десь зо два десятки F-16 та будуватиметься "міст" до НАТО.

Символічно, що Шостий Президент України? після підписання у Варшаві безпекового угоди з Польщею, розпочав свій візит до США з вшанування мільйонів українців у Меморіалі жертвам українського Голодомору-Геноциду 1932 - 1933 років біля будівлі Конгресу США та з зустрічі з українською діаспорою.

Натомість чернігівська влада вважала і вважає, що встановлення навіть невеличкого Пам’ятного знаку Жертвам Голодомору–Геноциду 1932-1933 років біля П’ятницької церкви, де щорічно у третю суботу традиційно відбувається вшанування жертв Голодоморів, псує настрій дітям і туристам і, звісно, прихильникам рашизму, які за таку владу завжди голосували на виборах.
Так само чернігівська влада ставиться й до демонтажу совкових пам’ятних дошок рясно розвішених по Чернігову - місту Героїв і символу московсько-савєтської імперії танка Т-34-85.

Нарешті 10 липня Чернігівська міська рада повернула собі повноваження незаконно передані міській військовій адміністрації після звільнення відстороненого Львівським судом півтора року тому лише на один рік міського голови та завершила деколонізацію топоніміки міста, щоб Чернігів став містом українських, а не імперсько-комуно-совкових героїв.

Нарешті відбулося те, що повинно було статися в Україні ще у 1992 році або 2005 році чи хоча б у 2015 році. Маємо в Чернігові замість вулиць на честь сталінських маршалів, генералів і культових діячів імперсько-савєтських діячів вулиці Івана Виговського, Оборонців Чернігова, а також Степана Бандери, Романа Шухевича, Народного Руху, Гельсинської спілки. Однак вулиці на честь Симона Петлюри замість культового міфічного червонофлотця Красносільського так і не з’явилося.

Не на часі...

На жаль, багатьом ще у владі і по за нею досі не зрозуміло, що ця велика війна є наслідком прорахунків і поразок українців, в першу чергу, на ідеологічному фронті. Україна зможе стати повноправним членом НАТО лише тоді, коли країни НАТО і, в першу чергу, США будуть морально і технічно готові до Третьої світової війни з блоком авторитарних режимів і їхніх посіпак.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 92 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024