Середа, 16/Жовтня/2024, 13:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [261]
Анонси. Події [330]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [747]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Серпень » 11 » 900-й день. ХХХІІІ Олімпійські ігри і війна
900-й день. ХХХІІІ Олімпійські ігри і війна
13:12
900-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

На жаль минає літо з комфортною денною температурою і прохолодними ночами. Хоча короткотривале повернення спеки ще очікується.

У ніч на 11 серпня ворог атакував 4-ма балістичними ракетами KN-23 із Воронезької області та 57-ма ударними БпЛА типу «Shahed» із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ.
Збито 53 ворожі БпЛА у Миколаївській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Кропивницькій, Херсонській, Київській, Запорізькій, Сумській, Рівненській та Черкаській областях.

Поки ворог вперто продовжує тиснути, зокрема, на Покровському, Торецькому напрямках, Сили оборони України зранку 6 серпня на Спаса схоже несподівано для ворога перетнули офіційний кордон з РФією у напрямку містечка Суджа Курської області, де розташована газоперекачувальна станція магістрального газопроводу до Молдови і Європи, і Курської АЄС на річці Сейм, що має два атомних енергоблоки потужністю по 1 Гвт.
Цілком ймовірно, що цим проривом міг бути зірваний наступ ворога на Сумщину.

Незважаючи, що українські офіційні медіа поки тримають мовчанку, цей наступ набув широкого резонансу в медіа як в Україні, так і закордоном.
Рашистська федерація оголосила «режим контртерористичної операції» у Брянській, Білгородській та Курській областях та поскаржилася в ООН на дії ВСУ в Курській області.

Натомість в медіа нарешті згадали, що Суджа була не тільки сотенним містечком Сумського козацького полку Слобідської України у 17 столітті, але у 1918 році була й першою столицею створеної більшовиками маріонеткової Української ССР.

Шкода, що про нашу справжню українську історію згадують тільки в екстремальних ситуаціях.

На жаль, 9 серпня рашисти завдали терористичного удару високоточною авіаційною ракета класу повітря-земля малого радіусу дії Х-38 (бойова частина 250 кг) по торговельному центру у Костянтинівці Донецької області. Загинули 14 людей. Поранення дістали 44.

Це явне свідчення посилення терору московитів проти мирного населення України. Водночас після явно сфальшованих диктаторським режимом Мадуро, якого підтримує РФія і КНР, президентських виборів в Венесуелі і «революційної» дестабілізації У Бангладеш в інтересах КНР, ще більше загострилося протистояння між демократичним, вільним світом і диктаторськими режимами.

11 серпня – заключний 16-й день ХХХІІІ Олімпійських ігор або Літніх Олімпійських ігор 2024 у Парижі.
Українським спортсменкам і спортсменам на цих іграх вдалося здобути 12 медалей, з них 3 "золоті", 5 "срібні" та 4 "бронзові", посівши загальне 22 місце в медальному заліку.

Основний внесок у медальний залік України зробили олімпійці, які виборювали медалі й на попередніх олімпіадах.
Шкода, що нових яскравих українських спортивних "зірок" під час великої війни на ХХХІІІ Олімпійських іграх не з’явилося. Добре що наші старі "зірки" не підвели.

Нагадаю, що на попередніх Літніх Олімпійських іграх 2020 у Токіо українці здобули лише 1 "золоту", 6 "срібних" та 12 "бронзових" медалей та посіли 44 місце в загальному заліку.
На Літніх Олімпійських іграх 2016 у Ріо-де-Жанейро Україна здобула 2 "золоті", 5 "срібних" та 4 "бронзових" медалей та 31 місце в загальному заліку.
На жаль, три чернігівські олімпійці: титулована стрільчиня, легкоатлет і футболіст нічим не відзначилися.

Боротьба за першість у загальному медальному заліку за 329 комплектів медалей вкотре відбувалось аж до останнього дня олімпіади з перемінним успіхом, звісно, між США і КНР. У підсумку КНР не вдалося обійти США, здобувши 40 "золотих", але тільки 27 "срібних" та 24 "бронзових" медалей. В той час як олімпійці США здобули 40 "золотих", 44 "срібних" та 42 "бронзових" медалей.

До речі, на попередніх Літніх Олімпійських іграх 2020 у Токіо США вибороли 39 "золотих", 41 "срібну" та 33 "бронзових" медалей та випередили КНР, яка отримала 38 "золотих", 32 "срібних" та 18 "бронзових" медалей.

Може тому під час цих Олімпійських ігор за участю спортсменів з 206 країн хоча й не було оголошено «олімпійського перемир'я», але суттєвих надзвичайних або терористичних актів не сталося.

ХХХІІІ Олімпійські ігри остаточно довели, що великий спорт є складовою міжнародної політики і війни.

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 181 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024