Середа, 16/Жовтня/2024, 09:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [261]
Анонси. Події [330]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [747]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Серпень » 24 » 913-й день. Зі Святом Відновлення незалежності України-Руси!
913-й день. Зі Святом Відновлення незалежності України-Руси!
13:35
913-й день.
Два з половиною роки Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Закінчується дещо спекотне, як для кінця серпня, календарне літо. Завершуються жнива.
Чи вродило і цього року?
Сподіваємось, що осінь буде комфортною.

Поки за повідомленнями у медіа начебто ЗСУ успішно "кошмарить" тили ворога на Курщині та б'є БпЛА по військовим об’єктах і аеродромах на Московії, але він вперто продовжує просуватися на Донеччині до Покровська, Мирнограда, Часового Яру та Вугледару. Почалася евакуація населення з цих досить великих промислових міст Донеччини.
Сумно.
Шкода, що Силам оборони України в цій війні чомусь жодного разу ще невдалося оточити вороже угрупування, яке на десятки кілометрів глибоко врізається в нашу оборону, як це робив вермахт під час Другої світової війни з наступаючою Красною Армією.

Мабуть, через перший в історії незалежної України візити прем’єр-міністра Індії Києва, звісно через Польщу, на День державного прапора 23 серпня, та Президента Польщі, прем'єр-міністерки Литви на День незалежності України, ворог дещо знизив інтенсивність атак на столицю.

33 роки тому, у суботу 24 серпня 1991 року о 18:00 на шостий день від початку ЧК-КГБістського путчу ГКЧП прокомуністична Верховна рада Української ССР несподівано оголосила про свою незалежність після спроби державного перевороту в Москві. Це викликало справжню ейфорію серед рухівців, але замінити комуністичну бюрократію одномоментно після десятиліть терору, голодоморів, бездержавності в українців ні сил, ні кадрів не було.

На жаль сил вистачило лише на перемогу на Всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року, який відбувся на вимогу комуністичної більшості у Верховній раді, на якому понад 90 відсотків громадян підтримали Акт проголошення незалежнjсті 24 серпня 1991 року. Натомість реальна влада залишилася у руках савєтсько-компартійної номенклатури на чолі з Леонідом Крачуком і дніпропетровським кланом.

24 серпня Шостий Президент України до Дня незалежності України підписав довгоочікуваний закон про заборону в Україні релігійних організацій, відомий у народі як начебто «закон про заборону УПЦ МП», хоча у законі не йдеться безпосередньо про УПЦ МП, який Верховна Рада України ухвалила 20 серпня. Він стосується всіх релігійних організацій, афілійованих з країною-агресоркою. Крім того ним підписано закон про ратифікацію досить суперечного, як для воюючої країни, Римського статуту Міжнародного кримінального суду, який Верховна Рада України ухвалила 21 серпня.
Переконаний, що цей закон за цієї влади, зокрема й на на місцях, нічого не вирішить, а головне завдання українців визволити із під впливу ФСБ більш-менш притомну кількість прихожан УПЦ МП і ізолювати від влади зомбованих величчю ІІІ Риму і куплену агентуру КГБ-ФСБ.

Зі Святом Відновлення незалежності України-Руси!



СМЕРРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 105 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024