Середа, 16/Жовтня/2024, 09:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [261]
Анонси. Події [330]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [260]
Погляд [747]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Вересень » 2 » 922-й день. ПАМ’ЯТАЙМО ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!
922-й день. ПАМ’ЯТАЙМО ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!
11:24
922-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Лагідне літо з денною температурою до +30°С і комфортною прохолодою у ночі продовжується.

2 вересня перший день навчального року. Якби не тарахкотіння електрогенераторів, зруйновані готель «Україна», обласний молодіжний центр, пошкоджений фасад головпоштампу та портрети загиблих на бульварі біля Красної площі, то ніщо б в центрі Чернігова не нагадувало про велику війну.

Поки делегація на чолі з головою офісу Шостого Президента України 52-річного Андрія Єрмака у складі Міністра оборони України 42-річного Рустема Умерова і Першої віцепрем'єр-міністерки — Міністеркир економіки України 39-річної чернігівки Юлії Свириденко, яку в медіа дехто пророкує на посаду прем’єр-міністерки, перебуває у США, в першу чергу, начебто для перемовин щодо отримання дозволу від 81-річного 46-го Президента США Джо Байдена на використання далекобійної зброї по військовим об’єктам на території РФії, ворог продовжує нищити Україну.
Найбільше руйнацій у Харкові, де балістичними ракетами щойно знищено спортивний комплекс та торговий центр.

У ніч на 2 вересня рашисти завдали чергового ракетного удару з південного напрямку по Київщині, Сумщині та Харківщині, застосувавши щонайменше 35 ракет різних типів та 23 ударних БпЛА:
- 16 балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23 із Брянської, Воронезької та Курської областей. Збито - 9;
- 14 крилатих ракет Х-101 із літаків Ту-95МС з повітряного простору Волгоградської області. Збито - 13;
- 4 зенітні керовані ракети С-300/С-400 із Бєлгородської області;
- 1 ракета невстановленого типу із Бєлгороської обл.;
- 23 ударні БпЛА типу «Shahed» із Приморсько-Ахтарська. Збито - 20. Падіння уламків збитих 20 цілей зафіксувано у восьми районах Києва, три людини постраждали. У Святошинському, Голосіївському та Шевченківському — пошкоджені нежитлові будівлі та автомобілі. Серед іншого — вхід до станції метро Святошин, мечеть на Нивках, будівля Ісламського культурного центру Духовного управління мусульман АРК.

На передодні, 30 серпня, Шостий Президент України звільнив командувача Повітряних Сил Збройних Сил України Миколу Олещука, який обіймав цю посаду з серпня 2021 року. В медіа цю «ротацію» сприймають або як чергове усунення генералів з обойми попереднього головнокомандувача ЗСУ, або як реакцію на загибель 26 серпня пілота досвідченого літака F-16 не виключено збитого «дружнім вогнем».
Водночас нового командувача Повітряних Сил ЗСУ, як це вже було з кількома відправленими у відставку міністрами, не призначено. Замість командувача - тимчасово виконувач обов’язки. Але ЗСУ під час війни не Кабінет міністрів...

Триває руйнація міжнародного правопорядку. 3 вересня на запрошення президента Монголії, держави, яка, як й Україна, ратифікувала Римський статут, президент РФії, на арешт якого Міжнародний кримінальний суд видав орден за незаконну депортацію дітей з України, здійснює офіційний візит до Монголії для участі в урочистих заходах, присвячених 85-й річниці спільної перемоги Красної армії і монгольських військ над «японськими мілітаристами на річці Халхін-Гол».
Бої на Халхин-Голі були прикордонним збройним конфліктом між Маньчжурською державою (Маньчжоу-го) на чолі імператором Пуї, останнім імператором з маньчжурської династії Цін, та маріонетковою Монгольською Народною республікою, що тривав протягом 11 травня - 16 вересня 1939 року поблизу річки Халхин-Гол.
Цікаво, що бої на Халхин-Голі завершилися 16 вересня, а вже наступного дня, 17 вересня 1939 року, РККА напала на Польщу, яка третій тиждень намагалася стримати наступ нацистів.
До речі, Маньчжурську державу, створену і контрольовану Японією, на відміну від МНР, визнавали низка країн світу, зокрема, як не дивно, СССР та МНР.

Триває руйнація міжнародного правопорядку. 2-3 вересня на запрошення президента Монголії, держави, яка, як й Україна, ратифікувала Римський статут, президент РФії, ордер на арешт якого видав Міжнародний кримінальний суд за незаконну депортацію дітей з України, здійснює офіційний візит до Монголії для участі в урочистих заходах, присвячених 85-й річниці спільної перемоги Красної армії і монгольських військ над «японськими мілітаристами на річці Халхін-Гол».

Друга світова війна, яка тривала 2103 дні або 6 років і 1 день, завершилася Перемогою світла над темрявою.

Завершиться Перемогою й Третя.

ПАМ’ЯТАЙМО ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!
Категорія: Погляд | Переглядів: 89 | Додав: Черняков | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024