Четвер, 09/Травня/2024, 05:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [724]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Лютий » 24 » Третій рік. 731-й день. ПЕРЕМОГА НЕМОЖЛИВА БЕЗ МОБІЛІЗАЦІЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ ВСІЄЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ДЕРЖАВНОЇ МАШИНИ!
Третій рік. 731-й день. ПЕРЕМОГА НЕМОЖЛИВА БЕЗ МОБІЛІЗАЦІЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ ВСІЄЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ДЕРЖАВНОЇ МАШИНИ!
12:10
Третій рік. 731-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Весна стукає у двері. Внаслідок потепління повінь на р. Десна у Чернігові станом на 23 лютого вже сягнула 570(+8) см над "0" поста у Чернігові.

Не виключено, що саме завдяки брутальногму блокуванню польськими «фермерами» українського кордону польський уряд добився від Єврокомісії розблокування з наступного тижня виплати у розмірі 137 мільярдів євро з фондів ЄС, які були заморожені через проблеми з верховенством права в країні за попередньої влади. Зокрема, безпосередьньо польським фермерам ЄС виділить 1,4 млрд євро.

Ворог після захоплення Авдіївки продовжує вести активні наступальні дії майже на всіх напрямках вірогідно через відсутність далекобійної зброї, нестачу БК у Силах оборони України і панування в повітрі ворога. І головне, через недостатню ефективність санкцій проти РФії, які б обмежили виробництво нею сучасного озброєння і рівень споживання населення.
Тож що ще треба втратити Україні після Авдіївки на фронті, щоб Конгрес США ухвалив нарешті рішення про надання давно обіцяної домопоги Україні?

Тож вже не дуже тішить повідомлення у медіа, що ввечері 23 лютого, що до «Дня защитника Отечества -- дня воинской славы России», поблизу міста Приморсько-Ахтарск над Азовським морем збито ще один літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50У.

Символічно, що а передодні 23 лютого у Львові прем’єр-міністерка Данії – країни спадкаємниці варягів-вікингів, підписала з Шостим Президентом України чергову безпекову угоду на 10 років, яка не буде ратифікуватися парламентами. Угода, зокрема, передбачає військову підтримку для України у розмірі 1,8 мільярда євро протягом 2024 року.

До других роковин Великої війни РФії проти України і вбивства Алєксєя Навального 46-й Президент США зустрівся з його дружиною і дочкою, а США, ЄС, Велика Британія і Канада оголосили черговий новий пакет санкцій проти РФії.
Наприклад, США внесли до санкційних списків біля 500 фізичних і 90 юридичних осіб.
Нові санкції зачіпають й суб'єктів інших країн, зокрема комуністичного Китаю.

На другі роковини ві початку Великої війни і висловлення солідарності вночі потягом із Польщі до Києва прибули президентка Європейської комісії та прем'єр-міністри Італії, Канади, Бельгії, а також екс-прем'єр Великобританії Борис Джонсон. Заплановано проведення й відеоконференції з Києва, в якій візьмуть участь лідери країн G7.

До речі, нарешті до других роковин Великої війни в Чернігові біля підвалів-бомбосховищ житлових будинків з'явилися відповідні стандартні інформаційні стенди.

Переконаний, що перші два важких роки Великої війни довели, що лише на емоціях, патріотизмі і атаманщині неможливо перемогти, хіба що на певний час зупинити, азійську орду - авторитарного переважаючого ворога, який століттями ідеологічно готувався до цієї війни і спроможний мобілізувати мільйони зомбі, які залюбки йдуть вбивати українців.

ПЕРЕМОГА НЕМОЖЛИВА БЕЗ МОБІЛІЗАЦІЇ, ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ ВСІЄЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ДЕРЖАВНОЇ МАШИНИ, ВСЬОГО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Категорія: Погляд | Переглядів: 164 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024